L’afició és més sàvia del que sembla

Victòria balsàmica la del passat diumenge i primera final al sarronet. Ens en queden dos o una, segons el que faci l’Andorra. Seligrat per fi va fer el que la gran majoria d’aficionats granes reclamaven per activa i per passiva i que semblava l’únic que no ho veia era ell: Pedro de davanter centre (un gol i una assistència), Fullana de cervell (un gol) i que seguís de titular Pol Domingo (novament ratllant l’excel·lent), no hi ha més. Tant difícil era de veure això? Òndia!

L’equip va estar molt bé i els dos gols en són un bon exemple. Potser el punt negre va ser el gol del Villarreal B al darrer sospir, que en cas d’anar empatats o guanyant d’un gol hagués estat tot un desgavell. Sort en vam tenir.

L’Ibiza ens va fer un favor guanyant a l’Andorra, tot sigui dit, però el Barça B va com un coet i va seguir la bona ratxa davant l’Alcoyano sumant els tres punts que li donen gairebé el pas al play-off malgrat el gol de l’empat (quin xixarro) fet per Diakite (recordem exjugador de la Pobla), que ràpidament, en un minut, va ser respòs per l’americà Konrad de la Fuente, que va fer un doblet pels blaugranes i va deixar el definitiu 1-2 al marcador del Collao.

Diumenge serà el darrer partit de l’equip al Nou Estadi aquesta temporada. Partit d’aquells de tensió màxima, on haurem de posar-nos les piles novament com a Villarreal (em va agradar molt la pressió que vam fer) i anar a pels tres punts, peti qui peti. A la mateixa hora també jugarà l’Andorra, així que haurem d’estar atents a la ràdio per veure com va el tema. En fi, un diumenge més a patir, per variar.

Tots estem atents a la lesió de Pedro, però sembla que serà baixa diumenge, així que l’aposta de Seligrat com a davanter centre segurament serà Oliva.
L’Alcoyano no serà pas un rival fàcil per molt que ens venguin la moto; al davant tenen bona pólvora i com ens encantem ens la claven. Els jugadors alacantins voldran fer un bon final de play-off de cara a renovacions, fitxatges per altres equips i demés.

En fi, amb forces ganes que arribi diumenge. Per cert, quin horari, va parir! Tant de bo poguem firmar que ja estem al play-off i no haver d’anar a jugar-nos les garrofes al camp de l’Ibiza. Mamma por!

Vinga família, fins la pròxima setmana. Una forta abraçada a tots i a totes. Fins al final, força Nàstic!

Jaume, “nastiquer de comarques”

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P