Arriba el moment de Guillem Jaime

Guillem Jaime tindrà aquest cap de setmana una nova oportunitat per ser titular a un onze de Toni Seligrat. El de Torreforta va tornar a Tarragona en forma de cessió procedent del Castellón en aquest mercat d’hivern i, fins al moment, només ha pogut disputar quatre partits, tres sortint en els darrers minuts de l’enfrontament, i un de titular però en posició d’extrem. Aquest diumenge, contra l’Alcoyano tindrà l’oportunitat de suplir a Albarrán, que serà baixa per sanció, encara que el lateral dret també el podria ocupar Pol Domingo.

El lateral tarragoní va tornar a casa en cerca dels minuts que no va tenir a Segona Divisió A amb el Castellón i semblava que al Nou Estadi en podria tenir més dels que ha tingut fins ara. Sobretot, tenint en compte la primera volta d’Albarrán, que es va perdre fins a tres partits per tres vermelles directes. A més, en alguna ocasió, la seva titularitat va estar molt qüestionada per l’afició, malgrat que Toni Seligrat afirmava que “és el millor lateral dret de la categoria”. Tot va canviar quan Albarrán va sentir la competència que hi havia, des de l’arribada de Jaime a l’equip, el de Badalona no ha tornat a ser expulsat per vermella directe i les actuacions han millorat.

Ara ha arribat el moment de Guillem Jaime, després que Albarrán rebés la cinquena cartolina groga contra el Villarreal B i hagi de complir sanció en el partit d’aquest diumenge contra l’Alcoyano, a les 19.15 hores al Nou Estadi. Amb tot, Jaime haurà de demostrar durant aquesta setmana d’entrenaments que Toni Seligrat pot comptar amb ell per aquesta posició, ja que Pol Domingo també té números d’ocupar aquesta posició i no és una competència gens senzilla.

Així doncs, amb Albarrán sancionat, però amb la tornada de Quintanilla als entrenaments després de recuperar-se del Covid-19, sembla que Pol Domingo i Guillem Jaime es disputaran aquest lateral dret. El de la Pobla de Montornès tindrà ganes d’encadenar el tercer partit com a titular, després de les bones actuacions a l’eix de la defensa contra l’Ibiza i el Villarreal B, mentre que el de Torreforta voldrà demostrar que té potencial per guadir de més minuts dels que està tenint fins ara. I és que Jaime només ha jugat un partit de titular, va ser contra el Cornellà, però ho va fer en posició d’extrem i no va tenir l’ocasió de participar molt en el joc.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P