Només depèn de nosaltres

Tornem a ressorgir quan les esperances ja s’estaven esgotant; al final tant pujar i baixar això acaba semblant una muntanya russa. Ocupem la tercera posició de la taula tornant al play-off i depenent únicament de nosaltres mateixos. Només ens cal sumar 4 dels 6 punts que queden per certificar la tornada a un play-off d’ascens a Segona Divisió sis anys després. Això si l’Andorra no perd el cap de setmana vinent; perdent o empatant ells contra el Villarreal B i guanyant nosaltres a l’Alcoyano ja ens seria suficient per certificar la fase d’ascens. Partim amb l’avantatja de tenir el goal average guanyat amb el Barça B i l’Andorra, per tant l’empat a punts entre els tres equips del subgrup A ens és favorable.

Però no cantem victòria abans de temps, que després el cop de realitat farà més mal. Ja hem vist com se les gasten els rivals dins d’aquest grup i sabem que fent-ho bé som superiors a qualsevol equip. Com diu Simeone: “Partido a partido”. I partit a partit vam aconseguir tornar a sumar els 3 punts després de quatre partits.

Toni Seligrat ens va sorprendre amb la titularitat de Pedro i de Fullana i, vés per on, van acabar sent dels més decisius. Personalment, i segurament com molts altres, tenia moltes ganes de tornar a veure a Pedro com el davanter centre titular. I no va decebre. No és per res, però als dos últims partits on ha sortit de titular ha marcat gol i hem puntuat (empat i victòria): Seligrat, prengui nota d’això que de cara als partits restants ens pot sortir a compte. Llàstima que marxés tocat i es lesionés celebrant el gol, però almenys va marxar amb la feina ben feta, perquè quin golàs ens van regalar entre ell i Brugui amb una combinació de passades al primer toc que van trencar per complet la defensa local.

D’altra banda, l’MVP indiscutible del partit va ser Francesc Fullana. El mallorquí tornava a la titularitat en un partit que demanava el control del joc i va aconseguir marcar el seu segon gol amb la samarreta grana. Va saber pausar la pilota quan va ser necessari, ben posicionat i posant la pilota quan tocava i on tocava. Fullana, junt amb Fausto i Fran Miranda, van formar un mig del camp molt sòlid i excel·lent.

Qui tornava a l’onze un mes després va ser Jesús Rueda, i quin retorn! Junt amb Pol Domingo van ser un autèntic malson pels atacants del filial groguet. Bon problema té Seligrat per quan disposi de tots els centrals perquè el nivell de Pol Domingo, l’experiència de Rueda i el rendiment de Quintanilla fa que aquests tres optin a la titularitat. Trilles, pobret, queda més desplaçat, però tot i no ser el millor s’ha de confiar en ell quan faci falta.

Poca cosa més a dir: no va ser el partit més entretingut de la temporada ni molt menys, a estones inclús se’m va fer pesat, però l’equip va estar molt correcte en totes les línies del camp i vam poder gaudir d’algunes ocasions. No vam controlar del tot el joc com en d’altres partits, però vam ser més efectius, suficient per emportar-nos els tres punts. Com a punt negatiu es podria retreure la deixadesa defensiva de l’equip al gol dels locals, però això no eclipsa el partidàs que es van fer els jugadors del Nàstic.

El tema d’actualitat al voltant del club és la suposada renovació de Toni Seligrat. Què voleu que us digui…jo hi confiaria en ell en el cas de quedar-nos a 1ª RFEF. Si s’està mantenint el bloc de jugadors, crec que també s’hauria de conservar l’staff tècnic. Quedar-nos a 1ª RFEF, tot i optar a 2ª Divisió, no seria ni molt menys un fracàs. I tot i no coincidir en algunes decisions, crec que la temporada feta, acabi com acabi, és digna de renovació, però per gustos colors. Entenc que hi hagi gent que vulgui més, però la realitat és la que és i jo confio cegament en l’equip i en Toni Seligrat, que com diuen: “Roma no se construyó en un dia”.

Si ho pensem fredament, estem a 4 partits de tornar al futbol professional. 4 victòries ens separen de tornar on mereixem. El camí no ha estat fàcil ni ho serà d’aquí a final de temporada, però tot és possible i si seguim així gaudirem molt d’aquí poc. Seguim a poc a poc i fins al final sempre!

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P