La Pobla de Mafumet guanya el Figueres (2-1) i amplia la distància amb el descens

El CF Pobla de Mafumet va aconseguir una important victòria contra el Figueres aquest diumenge passat per 2 gols a 1. El conjunt entrenat per Dani Vidal va fer la feina i, gràcies a aquest resultat, amplia la distància amb el descens de cinc a vuit punts.

El partit va començar força igualat, però amb ocasions més clares per al filial gran a través d’Òscar Gómez i Jordi Oribe. Precisament, el gol que va obrir la llauna va arribar al minut 28 amb una jugada de murri d’Òscar Gómez que va robar la pilota a la defensa i es va plantar sol davant el porter. Amb l’1-0 en el marcador es va arribar al descans.

A la segona meitat, el Figueres va aconseguir el gol de l’empat ben aviat. Al minut 58 l’ex de la pobla Iván Vidal va rematar de cap una bona centrada. El marcador no es va tornar a moure fins als últims minuts de partit, on tots dos conjunts van lluitar per endur-se els tres punts i, finalment, Dani Argilaga, en el 89′, va fer que la victòria fos per a la Pobla de Mafumet amb un bon xut des de fora l’àrea.

Més enllà del resultat esportiu, el partit va suposar el retrobament sobre el Municipal de la Pobla de Mafumet dels germans Vidal. Dani Vidal, tècnic pobletà, i Iván i Gabriel Vidal, actualment jugadors del Figueres.

Foto: CF Pobla de Mafumet

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P