La calculadora del ‘play-off’: el Nàstic podria classificar-se aquest proper diumenge

El Club Gimnàstic de Tarragona va aconseguir ahir una victòria molt important contra el Villarreal B (1-2) que els permet recuperar el top 3 que dona accés a disputar els play-off d’ascens.

Ara mateix els tarragonins es troben dos punts per sobre de l’Andorra, gràcies a que els tricolors van caure 2-1 contra l’Ibiza. Això fa que el conjunt de Toni Seligrat torni a deprendre d’ell mateix a falta de sis punts. Aquests són els comptes perquè la classificació per al play-off d’ascens sigui matemàtica:

En el millor dels casos, el Nàstic podria certificar el seu passi a les eliminatòries d’ascens si aquest proper diumenge guanya contra l’Alcoyano i l’Andorra no fa el mateix contra el Villarreal B. En aquest cas, si els grana guanyen i els tricolors perden, els de Toni Seligrat ampliarien la distància fins als cinc punts, un marge que no podria recuperar el conjunt d’Eder Sarabia, ja que només quedaran tres en joc. Una altra opció és que els de Toni Seligrat guanyin i l’Andorra empati; aleshores la distància seria de quatre punts i també estarien classificats matemàticament.

Si el Nàstic empatés també podria classificar-se matemàticament, però en aquest cas l’Andorra hauria de perdre el partit: d’aquesta manera hi hauria una distància de tres punts i, gràcies al goal average, els tarragonins ja estarien classificats.

Aquestes dues opcions són les úniques perquè els tarragonins es classifiquen matemàticament pel play-off d’ascens aquesta pròxima jornada.

Ara bé, sembla qüestió de temps que s’aconsegueixi la fita, ja que guanyant aquest diumenge i empatant el següent també estarien classificats independentment del que faci l’Andorra. O el que és el mateix, els grana necessiten sumar quatre punts de sis per certificar matemàticament la seva plaça a les eliminatòries d’ascens a Segona Divisió A.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P