L’1×1 del Villarreal B-Nàstic

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 4 de la segona fase del grup 3 de Segona Divisió B.

José Aurelio Suárez (6): Correcte. Partit plàcid més enllà del parell d’errors a l’hora de blocar la pilota. És tot un segur en el joc aeri

Jesús Rueda (7): Líder. Aporta serenor a la resta de la línia defensiva. Serà crucial en aquesta recta final sempre i quan el físic l’acompanyi. 

Pol Domingo (8): Atrevit. La seva velocitat i la seva entrega fan que s’hagi guanyat ser el tercer central de la plantilla passant per davant a Marc Trilles.

Carlos Albarrán (6): Exigit. Enfeinat en tasques defensives va aconseguir salvar els mobles.

Joan Oriol (8): Pulmó. Notable en ambdos cantons del terreny de joc. Ha recuperat parcialment la seva millor versió.

Fran Miranda (8): Omnipresent. És tot un incordi per l’adversari molestant sempre i posant la cama quan toca. És qui equilibra l’equip.

Fausto Tienza (7): Combatiu. S’ha acostumat a pressionar molt en zona de tres quarts. És molt expressiu i per tant un blanc perfecte per rebre targetes dels col·legiats.

Francesc Fullana (9): Reivindicatiu. Un gol va ser el colofó de l’enorme partit del balear. Va aconseguir marcar el temps del partit en diversos trams de l’encontre.

Roger Brugué (7): Esporàdic. No és tant resolutiu ni constant com tots voldríem però quan intervé en el joc és decisiu.

Fran Carbia (7): Intel·ligent. Sap situar-se molt bé en cada acció participi o no amb la pilota. Com sempre es va buidar en la pressió.

Pedro Martín (9): Renascut. Un gol anotat, una pressió decisiva en el gol de Fullana i sobretot, una capacitat per generar perill fa que a hores d’ara el malagueny sigui el davanter que l’afició vol. No va acabar el partit per molèsties físiques.

Joel Lasso (-): No va tenir pràcticament minuts.

Javi Bonilla (4): Impetuós. Abusa massa del xut llunyà. Va desperdiciar per aquest motiu una clara acció de gol.

Guillem Jaime (4): Despistat. La seva cessió no està sent bona. Li costa trobar el seu lloc i la seva tasca.

Gerard Oliva (6): Secundari. Va entrar al partit per ser la primera línia defensiva. Va mostrar-se voluntariós en aquest aspecte.

Javi Ribelles (6): Professional. Sap allò que necessita l’equip en cada minut. Sempre és d’elogiar la seva implicació sigui desde la banqueta o de titular.

Toni Seligrat (6): Vencedor. Va plantejar un equip més proactiu que de costum. L’aposta li va sortir bé. La seva situació contractual pot ser un problema d’aquí a final de temporada.

Sr. Salvador Lax Franco (8): Just. El col·legiat va tenir un partit relativament tranquil on gairebé no va haver d’intervenir. Va aplicar molt bé el reglament en un costat i en l’altre.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P