Albarrán i Tienza es perdran el partit contra l’Alcoyano per sanció

Carlos Albarrán i Fausto Tienza eren dos dels jugadors que acumulaven quatre targetes grogues i que si en veien una contra el Villarreal B haurien de descansar davant l’Alcoyano. I així va ser: el lateral i el migcampista van veure la targeta pràcticament a la vegada, al minut 80, i hauran de complir el cicle de sanció aquest proper cap de setmana.

En el cas de Tienza, la sanció arriba en bon moment, ja que el migcampista va acabar el duel amb molèsties i això farà que es pugui recuperar sense problemes. En el cas d’Albarrán, la seva absència servirà per veure com es desenvolupa Guillem Jaime que, des de la seva arribada a Tarragona, només ha comptat amb alguns minuts a la segona meitat.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P