Toni Seligrat: “Hem tingut eficàcia i hem estat mereixedors del resultat”

El tècnic valencià del Nàstic, Toni Seligrat, ha valorat la victòria del conjunt tarragoní aconseguida al camp del Villarreal B i que situa als granes novament en posicions de play-off d’ascens a Segona A.

Valoració del partit: “Cada setmana és més important guanyar i no fallar. Havíem de capgirar la dinàmica de resultats però no de com estàvem competint. Avui hem tingut eficàcia i hem estat mereixedors del resultat”.

Victòria per a reivindicar-se: “Me’n sento partícep, a vegades sembla que sóc aliè d’aquesta família i sóc el vostre entrenador. Acabi com acabi la temporada el rendiment de l’equip haurà estat notable, però busquem l’excel·lència. No sé què ha passat aquesta setmana al meu voltant, jo he continuat igual”.

Victòria de l’Ibiza: “No recordava que jugava l’Ibiza. Ens ha donat encara més alegria, tornem a dependre de nosaltres”.

Lesions de Pedro Martín i Tienza: “Els dos tenen problemes musculars. En les properes 48 hores ens diran com evolucionen. Fausto també haurà de descansar perquè li han tret la cinquena groga”.

Gol al darrer minut: “Em fa molt poc mal. Suárez i la gent al vestidor estaven amb el gol, però no podem treure’ns ni una mica d’alegria. No m’ha molestat gens ni mica”.

Bonilla, una hora escalfant: “Fausto ha vingut a la banda al minut 15 dient que ha notat una punxada a l’adductor. Ha continuat fins que ho he cregut convenient, té problemes musculars i estàvem pendents d’ell. Ho sento per Bonilla”.

Canvi de Gerard Oliva per Pedro Martín: “No personalitzo, han entrat tres jugadors nous a l’onze: Jesús per Trilles, Fullana per Bonilla i Pedro per Gerard. En molts partits han jugat junts. Avui ens ha sortit bé, enhorabona a Pedro pel gol”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P