Fullana: “El futbol no entén de si estàs millor o pitjor, sinó de resultats”

L’autor del primer gol del matx contra el Villarreal B (1-2), Francesc Fullana, ha atès als mitjans de comunicació un cop finalitzat el partit a la Ciutat Esportiva.

Partit dels més complets de l’any?: “L’equip en aquesta segona fase ha estat competint des del primer partit, però el nivell dels equips és molt alt i tot es defineix per detalls. Hem estat contundents tant ofensiva com defensivament, mereixíem aquesta victòria que ens dóna confiança per afrontar els dos darrers partits”.

Trencament de la falta d’eficàcia: “Els gols d’avui ens donen molta confiança després d’una temporada espectacular i on la derrota de l’Ibiza va ser immerescuda. El futbol no entén de si estàs millor o pitjor, sinó de resultats. Hem d’intentar controlar el màxim de detalls possibles. Hem demostrat en els tres darrers partits que l’equip estava bé”.

Punxada de l’Andorra: “Tornem a dependre de nosaltres mateixos. Jo tampoc sabia quan jugava l’Andorra, estem centrats en nosaltres. Has de fer el teu partit, no pots dependre dels altres”.

Visita de l’Alcoyano: “Sabem que és un altre partit crucial, el darrer a casa. Esperem fer un partit seriós i ens adaptarem a les circumstàncies que pugui donar el partit, hi ha moments en què et poden dominar els rivals. A casa hem de ser forts i aconseguir una victòria que ens permetria encarar molt bé la fase del play-off“.

Jugarà el Nàstic el play-off?: “Esperem que sí, ha estat una victòria important. Ara veurem amb l’Alcoyano, tot pot passar”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P