Fausto Tienza: “La bona feina que s’ha fet durant l’any es veurà reflexada diumenge; guanyarem segur a l’Alcoyano”

El migcampista extremeny Fausto Tienza ha estat un dels jugadors que ha atès als mitjans de comunicació un cop finalitzat el matx que ha significat la primera victòria del Nàstic davant el Villarreal B (1-2) en aquesta segona fase.

Punxada muscular: “Ha estat al minut 10 i he aguantat fins al 80, no és res greu perquè sinó no hagués pogut aguantar tants minuts i tant exigents. Farem proves dilluns però també tinc la cinquena groga. Amb l’Ibiza tornaré a estar al peu del canó”.

Valor a la victòria: “S’ha demostrat la unitat de l’equip. S’ha vist un equip molt compacte tant en defensa com en atac. No hem tingut dubtes de la feina que estàvem fent. En un moment de pressió com avui hem donat un cop damunt la taula i tornem a dependre de nosaltres”.

Eficàcia golejadora: “Sabem de la dificultat d’aquesta categoria de cara al gol, més ara quan es juguen tant tots els equips. És una llàstima l’últim gol, ens hagués agradat deixar la porteria a zero però estem orgullosos de la feina de l’equip”.

Visita de l’Alcoyano: “Serà un partit bonic, a casa amb la nostra gent. Segur que ho notarem, l’equip ha demostrat que quan ha de donar el plus ho fa com avui. La bona feina que s’ha fet durant l’any es veurà reflexada diumenge i segur que guanyarem a l’Alcoyano”.

Fase final del play-off a Extremadura: “Tant debò es jugui allà i hi poguem ser, tenir la família a prop sempre és un plus. Ens sentirem com a casa”.

Seguirà l’any vinent?: “L’altre dia vaig parlar amb ells. Sóc feliç a Tarragona, em sento molt estimat per l’afició, la premsa i la gent del club i així ho he fet saber”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P