Toni Seligrat: “L’equip convida a l’optimisme”

L’entrenador del Nàstic, Toni Seligrat, va comparèixer ahir divendres en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge al camp del Villarreal B (12h). El tècnic grana va exposar els aspectes que han impedit a l’equip sumar de tres en tres en aquesta segona fase i també va destacar les bones sensacions amb les quals ha vist la plantilla.

Necessitat dels 3 punts: “Cada setmana ha estat així, imagina’t aquesta. Com menys partits, més ‘imperiositat’ de 3 punts. I nosaltres pensem en anar a Vila-real i capgirar la dinàmica de resultats que portem. La resta de coses que portem bé les hem de mantenir, i les que no fem tan bé, millorar-les. Però sobretot, hem de capgirar la dinàmica de resultats.”

Mancances actuals: “No estem controlant les àrees. Estem sent perdedors a les àrees. Arribem molt a l’àrea rival i no fem gol, i el rival amb molt poquet ens fa gol. No podem criticar el nivell defensiu de l’equip, perquè és altíssim. Els rivals ens generen molt poc, però són eficaços, això se li diu qualitat normalment. I nosaltres arribem moltíssimes més vegades a l’àrea rival, amb situació de rematada, de centrada… que el rival, en aquests tres partits de segona fase, i no el fem. Hem de millorar aquest aspecte. La qualitat no és només física, tècnica i tàctica, també és concentració. Potser és un tema d’estar molt més posats amb aquella primera rematada que fas, amb aquella centrada, amb aquella defensa d’una centrada… Hem de posar-hi una miqueta més. En som conscients.”

La importància de la porteria a zero: “A la nostra àrea amb poquet ens fan gol, hem de millorar això, no ens poden fer gol, i menys si som capaços que el rival generi poquet. Una de dues: o aconseguim que no ens generin res, que és quasi impossible, o defensem bé aquestes accions dins de l’àrea. La porteria a zero és bàsic en una competició on és tan difícil fer més d’un gol. És importantíssim tenir porteria a zero si vols guanyar.”

Sensacions de l’equip: “Els continuo veient exactament igual de bé. Jo estic convençut que competirem de tu a tu amb el Villarreal B, i espero que estiguem fins i tot millor que aquestes setmanes, que hem estat a un nivell alt. Això és el que es veu, després ja saps que comença a rodar la piloteta i pot passar qualsevol cosa. Però l’equip convida a l’optimisme.”

Baixes: “Cada setmana (l’equip) està millor. Aquesta setmana crec que recuperarem al capità Jesús Rueda, i només tindrem la baixa de Quintanilla per la situació seva. I la resta, a dia d’avui, falta un entrenament, està tothom bé. Amb aquest aspecte hi anem millor que mai.”

Onze titular de diumenge: “Depèn del que jo decideixi d’aquí a allà. Tinc només un dubte, la resta ho tinc clar. I segurament, en aquest dubte, si dubto entre diversos jugadors, el que comenci no acabarà i el que acabi no començarà. És a dir, segur que jugaran aquests jugadors en els quals jo tinc dubte amb aquella posició.”

El rival: “Jo espero un Villarreal millor. Sí que és cert que aquest any està sent un millor visitant que local, i crec que això és per la seva manera de jugar. És un rival que fa molt de mal quan troba espais, quan troba els rivals avançats. I per norma general, els equips que van a Vila-real acostumen a tenir el bloc prou baix, amb què ells tenen menys espais per fer mal. A casa els hi està costant una mica més. Ni molt menys estan malament perquè si no no estarien en aquesta segona fase. Però sí que és cert que estan tenint menys dificultats com a visitant per guanyar que a casa.”

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P