Oportunitat d’or per la Pobla per distanciar-se del descens a Primera Catalana

El CF Pobla de Mafumet afronta aquest cap de setmana un partit molt important en el seu objectiu per la permanència a la nova Tercera RFEF. Diumenge a les 12 hores rebrà la visita del Figueres, primer equip que es troba en descens a Primera Catalana amb 25 punts, cinc menys que el filial grana.

El conjunt de Dani Vidal arriba a l’enfrontament després d‘empatar a 1 contra l’Horta en la darrera jornada i mantenint la primera posició del grup 5E. En la primera jornada, la Pobla va aconseguir la victòria contra el Banyoles, així que el filial grana ha sumat quatre dels sis punts que s’han disputat fins ara. El rival de diumenge, el Figueres, també ha aconseguit sumar quatre punts de sis, amb la victòria contra el Valls i l’empat, el passat cap de setmana, contra el Santfeliuenc. Ara bé, la diferència entre els dos conjunts es troba en la primera fase de la lliga, on l’equip de Dani Vidal ha aconseguit cinc punts més que els de l’Alt Empordà.

Una victòria de la Pobla faria que la distància amb el descens creixés fins als 8 vuit punts, ja que el següent equip en descens suma ara mateix 19 punts i, en cas de victòria, només arribaria als 22, tres menys que els 25 que matindria el Figueres en cas de derrota. Ara bé, si el filial grana perd, la permanència es podria complicar, ja que el descens podria quedar-se a només dos punts.

Per al partit de diumenge, Vidal és probable que aposti per Parra a la porteria, Argilaga i Guiu als laterals, Ivan de la Peña i Gabriel Cardozo a l’eix de la defensa, Oscar Sanz i Enric Cubells al mig del camp, Oribe i Karim en bandes i Carlos Martínez i Jordi Avilés en punta d’atac.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P