Lax Franco, l’àrbitre per al partit de diumenge contra el Villarreal B

L’RFEF ha designat al col·legiat Salvador Lax Franco per a dirigir l’enfrontament d’aquest diumenge entre el Villarreal B i el Nàstic a la Ciutat Esportiva del Villarreal, a les 12 hores.

Lax Franco forma part del col·legi murcià, té 30 anys i aquesta és la seva setena temporada a Segona Divisió B. En total ha dirigit 82 partits a la categoria de bronze del futbol estatal en els quals ha ensenyat 543 targetes grogues i 34 vermelles, que li deixen una mitjana global de 6,62 grogues i 0,41 vermelles per enfrontament.

Pel que fa a l’actual temporada, Lax Franco ha xiulat vuit partits en els quals ha ensenyat 41 grogues i cinc vermelles, amb una mitjana de 5,12 grogues i 0,62 vermelles per duel. En aquests vuit partits, ha xiulat dos al grup tercer de Segona Divisió B. En concret va ser l’Hércules 1-0 Peña Deportiva de la jornada 4 i el Barcelona B 4-0 Badalona de la jornada 11.

Al Nàstic ja el va xiular en dues ocasions la temporada 2014-2015, una contra el Zaragoza B al Nou Estadi, on el resultat va ser d’empat a 2 i l’altra contra l’Hércules a domicili, on els grana es van imposar per 0 gols a 3.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P