Toni Seligrat explica que el club encara no li ha ofert la renovació

El Diari de Tarragona va publicar aquest passat dijous una entrevista amb l’entrenador del Nàstic, el valencià Toni Seligrat.

El de Torrent es va sincerar en una entrevista que no ha deixat indiferent a ningú i que ha deixat importants titulars, el més rellevant dels quals és que el tècnic encara no ha rebut cap proposta de renovació per part del club de cara la temporada vinent.

“Tinc un any més de contracte si pugem a Segona A, però a dia d’avui no han parlat amb mi”, assegura. Sobre aquesta situació Seligrat considera que l’entrenador depèn dels resultats i creu que el club esperarà a final de temporada per prendre una decisió.

Pel que fa al darrer partit disputat, Seligrat considera injust el resultat davant l’Ibiza, un matx en el que assegura que l’equip va fer mèrits per obtenir un millor resultat. Tot-hi això, el valencià no es mostra preocupat i diu que hi ha temps per revertir la situació.

De cara al proper partit d’aquest diumenge davant el Villarreal B, el de Torrent no pensa més enllà i diu que cal guanyar per intentar entrar als play-off’s d’ascens a Segona A.

En el capítol de fitxatges i davant el poc protagonisme de les incorporacions d’aquest passat mercat d’hivern, Seligrat creu que es van incorporar aquests jugadors per equilibrar la plantilla i en base a les possibilitats econòmiques del club.

Per acabar, l’entrenador grana afirma que vol estar dirigint el millor equip possible, i que en cas de dubtes a la direcció esportiva prefereix desfer el contracte. “Volen que segueixi? Segueixo. No em volen? Doncs no continuem”, conclou.

També et pot interessar...

3 COMENTARIS

    • si s’ha de pujr no pot seguir ell al capdavant, ha quedat demostrat que amb rivals de la nostra talla no donem per més

      0
      0

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P