Jesús Rueda, ja recuperat, torna a estar disponible per entrar a la convocatòria

Toni Seligrat només comptarà amb una baixa de cara al partit d’aquest proper diumenge (12h) a la ciutat esportiva de Vila-real. Serà la d’Álex Quintanilla, que la setmana passada va donar positiu per coronavirus i segueix aïllat al seu domicili.

Qui si estarà disponible pel tècnic grana és el defensa Jesús Rueda, que durant els darrers dies arrossegava molèsties físiques que el van impedir entrar a la convocatòria del partit contra l’Ibiza al Nou Estadi. El jugador extremeny podria tornar a l’onze inicial per suplir el lloc de Quintanilla.

En la roda de premsa prèvia al partit de diumenge, Seligrat ja ha avisat que té clar 10 dels 11 futbolistes que saltaran d’inici.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P