Fran Miranda: “Hem d’anar amb cap, si tenim un punt no l’hem de perdre”

Fran Miranda va atendre aquesta setmana els mitjans de comunicació i assegura que l’equip es troba fort i que, si aconsegueixen la victòria aquest diumenge contra el Villarreal B, tornaran a deprendre d’ells mateixos, però també va comentar que cal anar amb tranquil·litat perquè amb un punt es pot recuperar la tercera plaça.

Sensacions després de la derrota: “El vestuari està fort, sabem que hem passat un any bo i dur i ara està venint un mes complicat perquè no hem aconseguit la victòria en un moment important, però crec que el vestidor està fort, està treballant bé i si guanyem al Villarreal B tot canviarà i tornarà a ser el que ha sigut durant la temporada. És el moment de sortir, que donem tot el millor de nosaltres”.

És una final?: “Sí, si no guanyes et queda poc marge ja hem depengut de nosaltres tot l’any i ara estem un punt per sota. Jo sóc molt optimista i crec que si guanyem a Villarreal tornarem a deprendre de nosaltres”.

Mala dinàmica: “Si ens centrem en aquesta fase crec que l’equip ha estat bé però en els petits errors hem fallat. Contra l’Alcoyano en la primera que arriben ens fan gol, contra l’Ibiza de dos ocasions ens fan un gol. Nosaltres contra l’Ibiza vam tenir 30 aproximacions a l’àrea i no vam estar encertats de cara a gol. Hi ha dies que si el joc no ha de ser tant bonic, s’ha de ser més precís en les àrees que jo crec que ara mateix és el més important”.

El rival: “Els filials sempre són complicats, mai saps com seran els partits. Sabem que és un partit que li agrada tenir molt la pilota i que corra molt als espais”.

Perdre l’avantatge pesa al jugador?: “Sabem el que hi ha i estem al Nàstic. És un club amb la pressió de tornar al futbol professional i el futbolista ha de saber conviure amb això i els que estem aquí estem preparats per això”.

L’empat no serveix: “Això mai se sap perquè si l’Andorra perd i nosltres guanyem ja ens posem per davant d’ells. Un punt fa molt i si nosaltres l’altre dia haguéssim empatat, l’equip aniria tercer. És cert que hem de guanyar però hem d’anar amb cap perquè si tenim un punt no l’hem de perdre”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P