Tres finals per accedir a la fase d’ascens a Segona Divisió A i complir l’objectiu real

El Gimnàstic de Tarragona va perdre aquest diumenge contra l’Ibiza 0-1 en el que va suposar la primera derrota de Seligrat al Nou Estadi aquesta temporada. Aquesta ha arribat en el pitjor moment possible, ja que el Nàstic ha passat de la segona a la quarta posició i, per tant, s’ha quedat fora de les places que donen dret a jugar els pla-off d’ascens a Segona Divisió A. Amb tot, els tarragonins encara estan a temps de recuperar una de les tres places per lluitar per l’ascens, encara que ja no depenen d’ells mateixos.

Els grana afronten ara tres finals on no poden permetre’s cap ensopegada més i haurien d’aconseguir els nou punts dels nou que hi ha en joc i esperar que Barça B o Andorra no facin el mateix per poder classificar-se com a segon o tercer. Els tarragonins estan realitzant una segona volta que frega el desastre a nivell de resultats, amb només dos punts de nou, molt lluny de la gran versió mostrada en la primera fase de la lliga, quan fregaven la perfecció.

Amb dos empats, 2-2 contra Villarreal B i 1-1 contra l’Alcoyano, i una derrota contra l’Ibiza, el conjunt de Toni Seligrat ha perdut tot el marge que va aconseguir amb la primera fase i es troba ara tres punts per sota del Barça B i un darrere de l’Andorra. És per això que jugadors i tècnics tenen clar que aquests tres partits que queden són autèntiques finals per arribar al play-off d’ascens a Segona Divisió A i complir amb l’objectiu real que és el de l’ascens a la categoria de plata de futbol estatal. Per fer-ho, hauran de millorar molt els resultats i, sobretot, tornar a ser l’equip golejador de la primera fase de la lliga.

També et pot interessar...

1 COMENTARI

  1. I també igual d’important deixar la porteria a zero queda 4 partits que no ho aconseguim i hem encaixat fins a sis gols (un menys que l’Ibiza en tota la temporada

    0
    0

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P