Òscar Romero i Alain Martínez donen el triomf al Juvenil A davant l’Europa (0-1)

El Juvenil A del Nàstic s’ha imposat aquest diumenge a l’Europa en la segona jornada de la segona fase de la Divisió d’Honor, on es decidiran els campions dels set grups, i els equips que disputaran la Copa de Campions amb la qual clourà la temporada.

Els grana no han tingut un partit gens fàcil perquè l’Europa ha jugat sense cap mena de pressió al tenir la permanència garantida i no disposar d’opcions matemàtiques per accedir al torneig de copa. A més, en la darrera jugada del primer temps, on Alain Martínez ha salvat un u contra u davant Uri Muñoz, Marcel Céspedes ha estat expulsat amb vermella directa per protestar.

Els grana han començat la segona part amb un futbolista menys, una circumstància que malauradament ja han patit més d’una vegada en el present curs. Tot i això, no han acusat la inferioritat numèrica i s’han avançat en el minut 60 amb un nou gol de l’artiller Òscar Romero, que ha aprofitat una cessió de Víctor Ibar a Pablo Romero, per avançar-se i picar la pilota per sobre del porter.

En els últims minuts, l’equip de Felip Ortiz ha centrat els seus esforços a defensar la renda, i ho ha aconseguit malgrat que els locals han tingut dues ocasions molt clares per fer l’empat. Primer amb un xut d’Alejandro Pereira, que ha marxat per sobre de la porteria, i després amb un remat de Roger Porta, que Alain Martínez ha refusat amb una gran aturada.

El triomf al Nou Sardenya permet al Nàstic ser 3r i empatar a punts amb el segon, el Barça, després de caure a casa davant el Sabadell (0-2). La distància amb l’Espanyol segueix sent de tres unitats, perquè els blanc-i-blaus sí que han complert davant l’Ebro (3-0) per compensar la derrota en la jornada inaugural davant el Cerdanyola. Els tarragonins, doncs, segueixen somiant amb la gesta de disputar la Copa de Campions.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P