La Pobla empata contra l’Horta (1-1) i segueix líder del grup

El CF Pobla de Mafumet va empatar a 1 contra l’Horta en el partit disputat aquest diumenge passat al Municipal d’Horta. El conjunt de Dani Vidal va perdre una gran oportunitat de distanciar-se encara més de la zona del descens a Primera Catalana, però l’empat encara els manté en la primera posició del grup.

El partit va estar molt igualat per tots dos conjunts des dels primers minuts. Oribe i Karim van intentar obrir la llauna amb diverses ocasions en el primer temps, però no van tenir encert. La segona meitat va començar amb un ensurt per al filial grana que va veure com l’àrbitre els va xiular un penal en contra, però Parra va aconseguir aturar l’esfèrica i evitar el primer gol del partit.

En el minut 64′ l’Horta va tenir una nova oportunitat, amb una rosca de Carles Güell, però que també va aturar Parra. Els locals Jandro i Joel també van intentar-ho, però sense encert.

Va ser al minut 80′ quan Guillem Martínez va tenir una de les ocasions més clares del partit. El jugador pobletà va realitzar una vaselina però la pilota es va perdre per sobre del travesser. Vuit minuts més tard, Óscar Gómez sí que va encetar el marcador després de quedar-se sol davant el porter local. Semblava que el partit acabaria aquí, però en el temps afegit, Jandro, va aconseguir un gran gol amb un xut des de la frontal de l’àrea.

Amb l’1-1 la Pobla suma un punt que el manté al capdamunt de la classificació amb 30 punts, un més que el Peralada, segon classificat, i cinc per sobre del Sants, quart classificat i que marca la zona de permanència.

 

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P