L’1×1 del Nàstic-Ibiza

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 3 de la segona fase del grup 3 de Segona Divisió B.

José Aurelio Suárez (6): Correcte. Va encaixar el gol en l’única acció de perill del rival.

Marc Trilles (3): Accelerat. Sempre tard a l’hora d’arribar al tall i nerviós quan el rival s’apropava a l’àrea grana. Un error seu va acabar en l’únic gol del partit. 

Pol Domingo (8): Immens. Gran partit del central de la Pobla de Montornés, que està fent números per acompanyar a Quintanilla quan aquest es recuperi. Va sorprendre la seva velocitat a camp obert.

Carlos Albarrán (7): Insistent. La seva profunditat va donar més d’un ensurt als visitants. Va oferir un esforç digne d’admirar.

Joan Oriol (7): Ascendent. Ha millorat ostensiblement si comparem el seu rendiment amb els últims partits. Ofereix equilibri i capacitat per fer mal per dins i per fora.

Fran Miranda (5): Espès. Malgrat ajudar constantment a l’equip a l’hora de pressionar, la seva aportació amb la pilota als peus no estigué a l’alçada del que requeria l’encontre.

Fausto Tienza (6): Agressiu. Sempre a punt per lluitar, el “8” va veure una targeta groga en el primer minut del partit que probablement el va limitar.

Javi Bonilla (5): Simple. Bé en l’inici de la jugada però poc imaginatiu quan arriba a tres quarts de camp. No va tenir el dia amb el punt de mira.

Roger Brugué (5): Apagat. En partits com el de l’Ibiza la seva imaginació i talent han de marcar la diferència. No va saber imposar-se. Va rebre un penal no xiulat pel col·legiat.

Fran Carbia (5): Gris. No va tenir cap ocasió clara de gol ni va poder aparèixer de segona línia.

Gerard Oliva (5): Millorat. Més incisiu que habitualment però encara no mostra la capacitat rematadora que se li presuposa. A vegades ralentitza el joc.

Joel Lasso (5): Motivat. La seva velocitat i voluntat va esperonar mínimament l’equip.

Francesc Fullana (6): Necessari. La seva pausa i bon criteri amb l’esfèrica són de gran importància per agafar aire i arribar als metres finals en millors condicions. Havia d’haver sortit abans.

Thomas Amang (4): Inestable. Juga al seu aire amb independència del resultat.

Pedro Martín (6): Vertical. Bé com sempre pressionant i donant un recurs més a l’equip però comet masses faltes en atac que tallen el joc.

Pol Ballesteros (5): Tímid. No va encarar al rival tot el que ho hauria de fer. En partits com el de diumenge es necessita tot el talent possible sobre la gespa.

Toni Seligrat (4): Vençut. Plantejament erroni tornant a apostar per Oliva en comptes de Pedro i sobretot massa lent a l’hora d’efectuar els canvis. Està perdent capacitat per intervenir durant el transcurs dels partits.

Sr. Jorge Diaz Escudero (3): Conservador. L’àrbitre del partit va anar des del primer minut a omplir l’estadística i a no mullar-se en cap situació relativament polèmica. Va permetre masses aturades de joc i pèrdua de temps per part del conjunt visitant. Va estar massa pendent del que li marcava el linier.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P