Duríssim cop en el pitjor moment possible (0-1)

El Nàstic de Tarragona suma la seva primera derrota de la temporada a casa

L’empat agredolç de la setmana passada va servir per avançar una posició en la classificació, però alhora també va perjudicar l’equip, ja que perseguidors com l’Andorra s’han apropat massa.

Abans de l’inici d’aquesta segona fase l’equip ja sabia que els empats no serien suficients per culpa del coeficient, el nou sistema per ordenar la classificació. Per aquest motiu els de Toni Seligrat venien molt motivats de cara al partit contra l’Ibiza, el líder absolut del grup.

El Nàstic ha demostrat molt de respecte pel seu rival, que a banda de ser el millor del grup, també és probablement el millor de tota la competició.

El partit ha començat amb una jugada on Fausto Tienza ha vist la primera targeta del partit. Encara no s’havia arribat al primer minut del matx.

Seguidament ha arribat la primera aproximació del partit per part del Nàstic, on Brugui ha estat molt a prop de rematar una pilota que hauria anat a porta. Ja no sorprèn veure aquests inicis tan trepidants de l’equip grana a casa.

L’inconvenient ha estat en aquesta targeta tan matinera que ha vist Fausto Tienza. En els primers instants de partit el Nàstic ha demostrat ser molt precís, tant en defensa com en atac.

Al minut 13 Bonilla ha provat sort des del seu propi camp amb un xut elevat que ha intentat sorprendre el porter de l’Ibiza. No és el primer cop que el jugador grana marca un golàs així. Malauradament en aquesta ocasió no ha pogut ser.

Tot i que no hi ha hagut cap aproximació especialment perillosa durant els primers minuts, el Nàstic ha generat més sensació de perill que el rival.

El públic del Nou Estadi ha protestat molt dos possibles penals a favor del Nàstic. Els dos per lleus contactes, però suficients per a pensar-ho.

Tots dos conjunts s’han respectat molt durant els primers 45 minuts. Al minut 36 Joan Oriol ha tingut una molt bona ocasió per obrir la llauna. El cambrilenc amb cama esquerra ha disparat un xut creuat que sortit desviat.

Tot i que no hi ha hagut cap ocasió ressenyable com a molt perillosa, el Nàstic ha aconseguit trepitjar durant més estona l’àrea rival. La sensació de la primera meitat ha estat molt positiva.

Sense fer massa cosa, al 42 l’Ibiza s’ha avançat al marcador amb un gol amb certa fortuna. En la primera aproximació perillosa de l’equip balear Castel ha fet el primer gol del partit amb una rematada creuada, Suárez no ha pogut fer massa.

Així s’ha arribat al descans del partit. El gol de l’Ibiza és d’aquells que s’anomenen com a psicològics.

En l’arrencada de la segona meitat Fran Carbia ha tingut una excel·lent ocasió gràcies a una molt bona jugada de Fausto Tienza. El davanter de Sant Pere i Sant Pau s’ha escorat massa i el seu remat dins l’àrea no ha pogut ser eficaç.

D’altra banda, l’Ibiza ha començat a perdre temps en cada jugada que ha pogut. Els de Toni Seligrat han sortit amb molta benzina del vestidor.

Igual que en la primera meitat, els locals han generat més perill que els visitants. Joan Oriol ha estat dels millors jugadors del Nàstic. Les seves jugades per banda esquerra han generat molt perill.

El joc de l’Ibiza durant tota la segona meitat ha estat el de perdre temps. En múltiples ocasions els jugadors balears han anat a terra amb el mínim contacte. En el moment de fer les substitucions tres quarts del mateix.

Moltes han estat les centrades d’Albrrán i Joan Oriol amb l’objectiu de trobar Oliva i posteriorment Pedro Martín, home que ha substituït el de Riudecanyes.

L’Ibiza ha demostrat el motiu pel qual és dels equips que menys gols encaixen. La seva defensa ha estat molt atenta durant tot el partit, i això ha perjudicat molt el Nàstic.

De nou al 73 una centrada d’Albarrán ha generat perill a l’Ibiza. El lateral dret del Nàstic ha fet molt bones jugades individuals intentant sempre trobar un rematador.

çLa segona part ha estat molt complicada a causa de les nombroses interrupcions que no han permès al Nàstic fer el partit que volia.

Igual que va succeir contra el Villarreal B, el Nàstic ha fet tot el possible per almenys intentar empatar el partit. Al minut 88 els jugadors locals han reclamat molt efusivament un possible penal, que l’àrbitre no ha vist.

Tanta era la desesperació dels grana que al minut 88 ja ha pujat José Aurelio Suárez a rematar. El porter del Nàstic no ha tingut res de feina durant to el partit. Cap ocasió perillosa de l’Ibiza en tot el partit exceptuant el gol de Castel.

Joel Lasso ha tingut una ocasió molt bona per empatar amb un xut de falta des de la frontal. El tir ha sortit per sobre la porteria rival.

El Nàstic ho ha intentat a l’heroica fins a l’últim segon de partit. No ha pogut ser i el Nàstic ha perdut per primer cop en tota la temporada a casa. La derrota potser arriba en el pitjor moment possible, ja que els grana es compliquen i molt la presència en el play-off d’ascens.

També et pot interessar...

3 COMENTARIS

 1. Sincerament, crec que no em merescut perdre. Ara mateix ho tenim pelut per passar a la següent fase. Però bé, és futbol

  0
  0
 2. Resultat injust(tot i que en futbol els gols trencan aquet concepte) Al mig camp ha faltat creació i tot, devant sincerament no tenim un 9 que marqui diferencias, si més no no surt de titular.

  0
  0
 3. Encara que jo també provaria el canvi de davanter, ahir Oliva va estar més participatiu i va llegir millor el joc que Pedro. Crec que les crítiques que está patint estan sent un pèl exagerades. Encara que és normal en un davanter amb sequera golejadora. De totes formes no crec que el problema de l’equip (Dels més golejadors de la categoría) sigui ofensiu sinó que porten 5 partits sense la porteria a zero

  0
  0

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P