Toni Seligrat: “Hi ha memòria curta: ningú se’n recorda dels darrers anys ni de la primera volta que hem fet”

El tècnic del Nàstic, Toni Seligrat, va atendre aquest passat divendres als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest proper diumenge al Nou Estadi davant l’Ibiza.

El de Torrent creu que el matx serà “un autèntic partidàs”, on s’enfrontaran, segons ell, dos dels millors equips dels 102 que conformen la Segona B.

Seligrat assegura que el de l’Ibiza no serà un partit més important que el de l’Alcoyano o el Villarreal B, però també considera que a mesura que es va avançant cada vegada hi ha menys marge d’error i els partits prenen més importància.

L’entrenador grana també ha donat valor als darrers dos empats obtinguts, els quals considera que no són mals resultats.

Pel que fa al rival, Seligrat destaca la regularitat del conjunt pitiús: “Ha tingut una gran seguretat a nivell defensiu, i té eficàcia golejadora. No necessita moltes ocasions per fer gol”, afirma.

Preguntat per si s’ha estat injust amb l’equip pels dos últims resultats, Seligrat assegura que “hi ha memòria curta; ningú se’n recorda dels darrers anys ni tampoc es valora la primera volta que hem fet”. “Hi ha una tendència a valorar els empats com quelcom negatiu”, afirma.

En el capítol de baixes el tècnic grana només ha donat un nom: Jesús Rueda. El defensa arrossega molèsties i fins a darrera hora no se sabrà si pot entrar finalment a la convocatòria del partit.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P