Roger Brugué torna amb força: 86 minuts i l’assistència de l’empat

Roger Brugué va tornar ahir a un onze titular del Nàstic després de passar un llarg temps entre la banqueta i les graderies per una lesió i dues expulsions. Un cop plenament recuperat i sense sanció, Seligrat no va dubtar en fer-lo jugar d’inici i va tornar a demostrar per què és un dels jugadors més perillosos del conjunt tarragoní amb l’assistència a Fran Carbia per empatar el duel.

El ’10’ grana va lesionar-se en el duel contra l’Andorra del passat 13 de febrer. Dos mesos després, Brugui va tornar a aparèixer sobre un camp de futbol. El gironí ja havia entrat en alguna convocatòria prèvia, com la de l’Hospitalet, el 27 de febrer, on va buscar la targeta groga des de la banqueta per netejar cicle, però es va trobar amb una vermella que el va obligar a quedar-se fora de la llista contra el Lleida, encara que, de totes formes, seguia lesionat. En la següent jornada, contra el Llagostera, tampoc va anar convocat. Brugué va tornar a aparèixer el 20 de març contra l’Espanyol B, encara sense jugar, però novament present a la banqueta. Altre cop, va intentar forçar la targeta groga, però el col·legiat li va ensenyar la vermella i, aquesta vegada, es va perdre dos partits.

Ja plenament recuperat de la seva lesió, Brugué va haver d’esperar pacientment a complir els dos partits de sanció i, per fi, dos mesos després, va tornar a jugar un partit amb el Nàstic, ahir contra l’Alcoyano. El seu rendiment va ser molt bo, malgrat el temps que ha estat sense jugar. De fet, físicament es va trobar perfecte i el tècnic va deixar-lo disputar un total de 86 minuts. Brugué va tornar a demostrar que és una de les peces ofensives més importants d’aquest equip, amb una gran passada a l’espai per a Fran Carbia que el va deixar sol davant del porter de l’Alcoyano, José Juan, que no va desaprofitar i va servir per rescatar un punt d’El Collao.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P