La Pobla comença guanyant la segona fase 2-1 al Banyoles

El CF Pobla de Mafumet ha començat de la millor manera possible la segona fase de la lliga, amb una victòria per 2 gols a 1 contra el Banyoles. El filial grana va encetar ahir aquesta segona part del campionat en la qual buscarà no descendir a Primera Catalana i, de moment, van pel bon camí.

El conjunt de Dani Vidal començava la segona fase sent líder del grup i, per tant, lluny del descens a Primera Catalana. Tot i això, no es pot confiar i ha de seguir competint fins que tingui l’objectiu assolit matemàticament. El partit d’ahir contra el Banyoles va començar molt igualat i els visitants van aconseguir posar-se per davant en el marcador en el minut 18′. Els pobletans, lluny de defallir, van començar a dominar més el joc i Jordi Oribe va posar les taules en l’electrònic en el minut 35′. El jugador pobletà va veure el meta rival prou avançat com per provar una vaselina des de fora l’àrea amb la qual va firmar l’1 a 1.

Amb l’empat es va arribar a la mitja part i la segona va començar d’una manera molt similar, amb tots dos conjunts exercint bona pressió per intentar treure profit d’una errada del rival. No va ser fins al minut 76′ quan novament Oribe va anotar el seu segon gol per avançar el conjunt de Dani Vidal. Ho va fer amb un bon remat de cap i, pocs minuts després, va estar a punt de sentenciar l’enfrontament amb un gran llançament de falta directa. Al final victòria per la Pobla per 2 gols a 1 contra el Banyoles.

Amb aquests tres punts, els pobletans continuen al capdavant de la classificació on, dels 10 equips que hi ha, descendeixen a Primera Catalana els sis últims. O el que és el mateix, només quatre equips de 10 aconsegueixen romandre a la nova Tercera RFEF. Ara mateix el CF Pobla de Mafumet suma 29 punts, tres més que el segon classificat, el Peralada amb 26 i cinc més que el Figueres que, amb 24 punts, marca la zona de la permanència.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P