Gerard Oliva segueix barallat amb el gol i ja suma 866 minuts sense marcar

El davanter grana Gerard Oliva no passa pel seu millor estat de forma. El de Riudecanyes, que aquest passat diumenge va tornar a ser titular en l’empat davant l’Alcoyano (1-1), comença a ser un dels jugadors més qüestionats per la parròquia grana davant la seva falta de gol.

Malgrat aportar treball i sacrifici el ‘9’ grana no està registrant els números que un davanter centre ha de tenir. Després del matx d’aquest cap de setmana, Oliva ja acumula un total de 866 minuts sense marcar, o el que és el mateix, 14 partits sense veure porteria.

Per trobar la darrera diana del tarragoní cal tirar enrere fins la jornada 8 de la primera volta, el 13 de desembre del 2020, quan el de Riudecanyes va obrir la llauna al Nou Estadi en la victòria davant el Llagostera per 3-0.

Després d’aquest gol, el tercer a la seva compta particular, Oliva ha disputat 14 partits més; 13 d’ells com a titular i jugant, en la majoria de partits, més de 60 minuts.

La sequera golejadora del futbolista català ha provocat algunes reaccions d’aficionats a la xarxa social de Twitter:

També et pot interessar...

3 COMENTARIS

 1. Estic molt d acord amb els comentaris que es poden llegir sobre lOliva.
  Un davanter ha d aportar bastant me que ganes, lluita energia i sang. Un davanter ha de fer gols també.
  LOliva ha de passar a la banqueta si o si i en Pedro ha de ocupar el seu lloc. O en Ballesteros o qui sigui però Seligrat ha provar més coses.
  Malament Seligrat.
  Espero canvis per diumenge. S’ha de guanyar per pebrots!!!

 2. Oliva fa una feina inmensa que beneficia l’equip i els companys, però és cert que no está encertat cara a gol. Un descans no té perquè ser dolent. Els davanters passen per ratxes i li pot venir bé per retornar més fresc física i mentalment. Té tot el meu suport

  • Estem posant el focus en Oliva i el joc ofensiu de l’equip però resulta que som un equip golejador. (Dels que més de la categoria) 5 gols en els 3 últims partits. El problema és precisament que en els 3 últims partits ens han fotut també 5 gols. Si tornem a deixar la porteria a zero serà més fàcil tornar a guanyar

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P