El partit contra l’Ibiza tornarà a tenir 1.000 espectadors al Nou Estadi

Una setmana més, el Procicat ha aprovat que el Nàstic pugui acollir fins a 1.000 aficionats en el partit que es disputarà aquest diumenge a les 12h al Nou Estadi contra l’Ibiza. En aquesta ocasió, els socis que tindran preferència per recollir la seva entrada seran els que tenen el seu abonament entre el número 2.020 i 3.020. Aquests tindran temps per recollir la seva entrada fins dimecres.

A partir de dijous, la resta de socis del club podran anar a les oficines del Nou Estadi o a la botiga de l’Avinguda Catalunya per recollir una entrada, en cas que encara no s’hagin exhaurit les 1.000 que hi ha disponibles. Cal recordar, que el club també destina 50 entrades per als socis Premium (més de 50 anys d’antiguitat), 50 per als penyistes i 50 per a les empreses sòcies.

L’horari per recollir les entrades és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores i de 16 a 20 hores a les oficines del Nou Estadi o de dilluns a divendres de 10 a 14 hores a la botiga de l’Avinguda Catalunya.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P