Toni Seligrat: “El punt no és el que buscàvem i no marxem contents, però tampoc decepcionats”

Aquestes han estat les declaracions de l’entrenador del Nàstic, Toni Seligrat, un cop finalitzat el partit contra l’Alcoyano que ha acabat en empat 1-1.

Valoració del partit: “Ha estat un partit de màxima intensitat i de poder a poder, on el Nàstic ha posat tot el que s’ha de posar en aquest camp per no marxar amb la cua entre les cames. El rival ha estat com sempre a casa, a un nivell altíssim. Fruit d’això hem aconseguit com a mínim un punt, no hem vingut a això però després de veure el partit crec que l’empat és just”.

Empat suficient?: “Això ja ho veurem quan acabi la segona fase. De moment és un empat en un camp molt difícil. Ens queden quatre partits més. El mínim que havíem de fer aquí era competir com hem competit i fer les coses com les hem fet, marxar amb alguna cosa. Volíem els tres punts i no ha pogut ser, marxem amb un, no és el que buscàvem i no marxem contents, però tampoc decepcionats perquè l’equip ha donat la cara en un camp difícil i hem fet les coses molt bé”.

Era previsible esperar això?: “Aquí no hi ha res previsible, no saps mai què pot passar. Per previsió aquesta setmana el Villarreal B se n’anirà al camp del Barça B i per previsió imagineu que el Barça B guanya a l’Ibiza, el Villarreal B empata contra nosaltres, perd a casa contra l’Andorra i la previsió diu que el Barça B guanyarà al Villarreal B, i no té perquè. Qualsevol pot guanyar a qualsevol. Ho veig tot molt igualat, nosaltres de moment tenim dos empats que saben a poc però continuem sumant i l’equip continua fent les coses molt bé. Estem en les posicions que nosaltres volem, a molta gent i a mi li agradaria anar destacats però no pot ser”.

Importància de guanyar el proper partit: “Jo el que no entenc és que algú pugui dir, si tots tenim un nivell molt igualat, que com no hi hauran empats si és el que més hi ha. Ara el més normal és empatar perquè hi ha moltíssima igualtat. A priori sempre té una mica més de ventatja el de casa. Nosaltres amb aquesta ventatja no vam poder guanyar al Villarreal B i ells no ens han pogut guanyar a nosaltres. En aquests partits de tanta igualtat i on hi ha tant en joc el resultat més normal és un empat. No sortim a empatar i no estem contents amb l’empat, volem guanyar i hem vingut aquí, hem fet un partit amb molta personalitat i el Nàstic ha fet les coses igual o millor que l’Alcoyano, però ells també tenen molt bon equip. Aquí estàs molt a prop de l’empat i molt lluny de guanyar o perdre”.

Mereixia més el Nàstic?: “Sí, però això és eficàcia. L’Alcoyano arriba un cop a la nostra àrea i et fa gol en una acció molt perillosa on no només no fem perill sinó que ens fan un contraatac i et fan el primer al minut 15. Després han tingut una altra arribada a l’àrea on no ens fan gol perquè arriba Trilles en una pèrdua al mig del camp d’Albarrán en una pilota fàcil. El futbol és eficàcia, igual tu en tens 10 i el rival una i la fa. Si això fos boxa en els punts hagués guanyat el Nàstic. Hem dominat més minuts que l’Alcoyano. En els últims 10 minuts hem fet faltes que no havíem de fer i ells han acabat a la nostra àrea. També pot donar la sensació que l’Alcoyano ha estat millor, però són aquests darrers 10 minuts que amb faltes ens han posat a l’àrea. En la resta del partit el Nàstic ha estat més dominador del que hi havia al camp que l’Alcoyano”.

Canvis: “Costa fer un onze amb una plantilla d’aquest nivell. Després de fer-lo, on et costa deixar a gent que no comença, penses que està bé que puguis acabar amb ells. Avui ens han donat aquest plus que esperàvem d’ells. Han estat tot canvis ofensius perquè volíem guanyar. No hem pogut perquè l’Alcoyano és molt Alcoyano”.

Roger Brugué, jugador important: “Sí, la passada de gol és seva. Vull aclarir per no treure paraules de context; en el seu dia vaig dir que era important per a nosaltres i el vaig comparar amb un marcià, que la comparació és odiosa. Cap jugador del món és tant determinant com Messi pel Barça, però ell és el nostre jugador diferencial. És el jugador més important que et pot fer aquesta darrera passada, provocar penals o faltes…En aquesta categoria però ningú es pot basar en un jugador, ni el Barça B amb Collado, que té molt de talent. Al final és el conjunt. Ell ha treballat per l’equip i ha fet el que sap fer, una assistència que ens ha donat un gol”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P