Empat insuficient (1-1)

Fran Carbia ha aconseguit rescatar un empat després del primer gol del 'Alcoyano

La setmana passada el Nàstic va fer història amb el gol èpic del porter José Aurelio Suárez. Aquesta acció va ser crucial per salvar un punt molt important pels objectius de tot l’equip.

Tot i l’eufòria del partit contra el Villarreal B, Toni Seligrat va demanar prudència, ja que la visita al camp de l’Alcoyano mai és fàcil.

El tècnic grana va posar molt d’èmfasi al partit contra el Club Deportivo Alcoyano, a causa que és un equip molt dur a casa seva, motiu pel qual el fet de puntuar ja és un triomf.
Per aquesta primera visita de la segona fase el Nàstic va poder recuperar un home molt important com és Brugui.

L’inici d’aquest matx ha estat força tranquil en línies general. Els començaments dels partits del Nàstic fora de casa són molt diferents dels de casa. Gairebé sempre al Nou Estadi el conjunt grana surt amb una benzina especial.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Cal recordar que l’Alcoyano va ser l’equip que es va carregar el Reial Madrid de la Copa del Rei. Els primers deu minuts de partit han passat força desapercebuts.

Les primeres aproximacions dels grana han estat gràcies als serveis de cantonada. Al minut 14 l’Alcoyano s’ha avançat al marcador amb un gol de Juanan. Aquesta jugada ha arribat en una contra. Suárez no ha pogut fer massa.

De nou el Nàstic pateix molt en aquest tipus d’accions. En el partit anterior el Villarreal B va crear un mal de cap considerable a la defensa grana per culpa d’aquestes contres.

Tot semblava que l’Alcoyano seria l’amo i senyor del partit, però quatre minuts després del seu gol ha arribat el de sempre, Fran Carbia. El davanter grana ha perforat la xarxa de José Juan amb un molt bon regat culminat amb la seva definició tan precisa.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

El de Sant Pere i Sant Pau ha igualat el marcador gràcies a una excel·lent assistència de Roger Brugué. Després de l’empat el partit ha tornat a calmar-se fins que al minut 32 Jona ha fregat el gol amb un xut perillós refusat per José Aurelio Suárez.

Durant tota la primera fase el Nàstic havia demostrat ser un equip molt sòlid en defensa, però tant en el partit contra el Villarreal B com contra l’Alcoyano la parcel·la defensiva grana ha patit molt en les contres.

Els atacants locals han guanyat en múltiples ocasions les esquenes de Trilles i Quintanilla. Precisament al minut 38 Trilles ha necessitat l’assistència mèdica per culpa d’algun problema físic. Tot i això ha seguit jugant.

Al 41 Jona ha estat a punt de crear una altra jugada de perill per banda. L’electricitat de l’atacant de l’Alcoyano ha fet molt de mal al Nàstic durant tota la primera meitat.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

L’inici de la segona meitat ha estat força dur pel Nàstic, ja que l’Alcoyano ha agafat molt de protagonisme en el partit. Els locals han tingut dues ocasions molt perilloses pràcticament seguides, una de Juanan i l’altra de Diakité.

Toni Seligrat sabia perfectament que la tònica d’aquest partit seria aquesta. No ha estat un partit gens fàcil pel Nàstic.

L’Alcoyano ha aprofitat molt bé totes les accions per banda. Segurament l’entrenador grana treballarà molt aquestes situacions en els entrenaments.

Després de les aproximacions de l’equip d’Alcoi, el partit s’ha equilibrat una mica. Els dos equips s’han mostrat molt de respecte durant tota la segona meitat.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Al minut 65 el Nàstic ha estat molt a prop de remuntar el partit amb una molt bona acció a pilota aturada. La centrada de Bonilla ha acabat amb una rematada de cap de Trilles que s’ha topat amb un altre porter de moda, José Juan.

A partir d’aquí el Nàstic ha començat a trenar més jugades, aconseguint tenir més comoditat en el matx.

Al 71 una nova ocasió grana ha evidenciat aquesta superioritat de l’equip de Toni Seligrat amb un remat de Bonilla des de la frontal de l’àrea, que José Juan ha aturat en dos temps. Pedro Martín estava ja amb la canya preparada.

Els millors minuts del Nàstic han arribat a partir d’aquestes accions, que han coincidit amb els canvis. L’Alcoyano ha començat a tenir por.

Les substitucions han marcat aquest canvi notable en l’actitud del Nàstic. Tot i que l’empat contra un equip així no és mal resultat, els grana no s’han conformat.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Tres centímetres han faltat perquè Marc Trilles connectés un remat de cap que podria haver estat el gol de la victoria. El central del Nàstic ha estat molt a prop de rematar davant José Juan gràcies a una altra excel·lent centrada de Bonilla al minut 82.

Dos minuts després l’Alcoyano ha sorprès els grana amb una bona ocasió de Primi que ha rematat una centrada per sobre del travesser.

Al descompte Suárez ha estat molt atent per avançar-se i aturar una pilota molt perillosa. Bona actuació del porter grana. Tot i l’empenta final del Nàstic, els avui visitants no han pogut remuntar un partit complicat.

És cert que un empat al camp de l’Alcoyano es pot considerar com un bon resultat, però s’ha de tenir en compte que aquesta segona fase es calcula mitjançant coeficients, per tant els empats no serveixen de massa.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P