El Juvenil A i la Damm obren la segona fase amb un empat vibrant (3-3)

Emoció, intensitat, encerts, errades i molts gols és el que ens ha deixat aquest dissabte el primer partit del Juvenil A del Nàstic en la primera jornada de la segona fase davant la Damm, una de les grans pedreres del futbol català. L’empat a tres gols és una mostra del que gaudirem en la segona part de la temporada, especialment els jugadors del planter, que després d’assolir els dos objectius principals, ara poden jugar sense cap mena de pressió.

En un partit on els dos equips s’han alternat el domini del joc i on s’han anat a buscar mútuament –mitjançant la pressió- sense especular en cap moment, els grana s’han avançat en el minut 15 amb el quart gol de curs de Kim Lorca, que ha recollit una pilota a la frontal de l’àrea per enviar un remat sec i col·locat al pal esquerre de Gerard Font.

L’avantatge dels tarragonins només ha durat cinc minuts. El migcampista cerveser, Raúl Martínez, ha anotat un golàs des del vèrtex esquerre de l’àrea, creuant la pilota a l’esquerre d’Alain Martínez. El porter havia salvat l’empat poc abans, però en aquesta ocasió no ha pogut fer res per evitar-ho.

L’1-1 ha esperonat als visitants, que després de perdonar dues ocasions de Dani Cervera i Marc Domènech, s’ha avançat amb el gol d’Aaron Bocardo aprofitant una pèrdua de pilota de Boaz Hallebeek quan iniciava la jugada des de la porteria. L’exjugador de l’Espanyol ha recollit la pilota i l’ha creuat al pal esquerre de Martínez.

La resposta dels de Felip Ortiz ha estat immediata. Només servir des del punt central, Kim Lorca ha enviat una pilota llarga a la banda dreta per habilitar  Albert Querol, però un defensa ha desviat la trajectòria. Afortunadament, Òscar Romero ha estat atent per aprofitar el refús i rematar a plaer per fer el 2-2 amb el qual s’ha arribat al descans.

La Damm ha començat millor la segona part, assumint la iniciativa del joc i creant diverses arribades, sobretot per la banda esquerra. En una d’aquestes accions, en el minut 59, Iván Felipe ha fet una centrada rasa al segon pal, que Santi Guzmán ha intentat desviar, amb tanta mala sort que la pilota ha anat a parar als peus de Víctor Muñoz, que no ha desaprofitat l’ocasió per fer el 2-3.

El Nàstic s’ha refet amb molta enteresa, i lluny d’ensorrar-se, ha aconseguit arravatar-li el domini del joc a la Damm, i finalment ha aconseguit empatar amb el segon gol –el 17è de la temporada- d’Òscar Romero. Sergi Quirós ha fet una centrada a la frontal de l’àrea, i el davanter grana ha resolt amb només dos contactes, un per orientar la pilota i l’altre per afusellar al porter.

L’empat, afegit a la victòria del Zaragoza, fa que el Nàstic baixi a la quarta plaça amb 37 punts. I a falta dels resultats de l’Espanyol i el Barça, se situa a tres del primer i empata a punts amb el segon. El pròxim dissabte intentarà fer bo el punt al camp de l’Europa, una de les revelacions del present curs.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P