La Pobla enceta la segona fase diumenge contra el Banyoles

El CF Pobla de Mafumet comença la segona fase de la lliga regular aquest diumenge a les 12 hores al Municipal de la Pobla de Mafumet. El filial grana encetarà aquest segon tram lliguer contra el Banyoles amb l’objectiu de sumar els tres punts per seguir al capdavant de la classificació i evitar el descens a Primera Catalana.

Els pobletans són ara els líders del grup 5E, que lluita per no descendir a Primera Catalana, amb 26 punts, mentre que el Banyoles és tercer per la cua amb 15 punts. Així doncs, el conjunt entrenat per Dani Vidal té una bona oportunitat per distanciar-se més de la zona baixa de la classificació. Cal recordar que dels 10 equips que militen en aquest grup, només se salvaran quatre conjunts. Ara mateix, la Pobla està cinc punts per sobre del Figueres, primer equip que perdria la categoria ara mateix.

Per aquest primer partit de la segona fase, Dani Vidal podrà comptar amb Parra per a la porteria, ja no anirà convocat amb el primer equip, encara que podria seguir apostant per Christian Arco, l’eix de la defensa estarà ocupat per Gabriel Cardozo i Albert Alavedra, Jordi Avilés i Argilaga en els lateras, Oscar Sanz i Ivan de la Peña al mig del camp, Oribe i Guiu per bandes i Karim i Carlos Martínez en atac. Una baixa sensible serà la de Bruno Lorente que va rebre la cinquena targeta groga en l’últim partit disputat i haurà de complir un partit de sanció. Aquesta baixa s’afegirà a la de Sergi Caballero, que va ser operat i no podrà tornar a competir fins la pròxima temporada.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P