El Juvenil inicia la lluita per la Copa de Campions davant la Damm

El Juvenil A del Nàstic de Tarragona debuta aquest dissabte a les 12.30h davant la Damm en la segona fase de la Divisió d’Honor Juvenil, on els cinc primers del subgrup A i el subgrup B es creuen per determinar el campió absolut del Grup 3, i conseqüentment, el seu representant en la Copa de Campions, que també disputarà el millor segon dels set grups estatals.

Els grana són els campions del subgrup B, una condició que pretenen ratificar des de la primera jornada per intentar un repte encara més difícil, lluitar per una primera posició que sembla destinada a l’Espanyol o al Barça, que arranquen com a primer i segon, respectivament. Els tarragonins estan a quatre punts dels blanc-i-blaus i a un dels blaugrana abans que comenci a rodar la pilota.

Davant tindran a una Damm que s’ha classificat per aquesta segona fase –i també ha lligat la permanència- amb 25 punts, un més que el Mallorca i el San Francisco, els quals hauran de lluitar per mantenir la categoria després d’empatar en l’última jornada, un resultat que no va beneficiar a cap dels dos.

L’equip cerveser té una de les millors pedreres del futbol català, un fet que pot contrastar el Nàstic amb Salva Ferrer –actual jugador de l’Spezia– o diversos jugadors de la Pobla de Mafumet com Iván de la Peña, Dani Molina i Karim Koucha. Enguany ha estat molt irregular en els seus resultats, i només ha encadenat dues victòries seguides en una ocasió.

El seu jugador més determinant és el davanter Alejandro Cante, que ha anotat 6 gols en 16 partits. El segueixen el defensa Lucas Pariente i el migcampista Daniel Cervera amb 3 gols cadascun. Uns registres que estan molt lluny dels 15 gols que ha marcat el grana Òscar Romero.

El partit entre el Nàstic i la Damm es podrà veure en directe a través del portal web www.xala.cat a partir de les 12.30h.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P