Tarragona mai es rendeix i Suárez fa de pitxitxi

Donem inici a la segona fase i de quina manera, mare de Déu! De les poquetes coses que em quedaven per veure al Nou Estadi: un gol del porter! Tirant d’èpica i fent honor als càntics: “Tarragona mai es rendeix!” i el clàssic “Fins al final, força Gimnàstic!”.
Això ens passa amb el camp ple i s’ensorra el Nou Estadi. Rasquem un punt que, qui sap si a la llarga i amb l’embolic de la puntuació per percentatges, pot ser clau per passar al play-off.

Ja fa temps que vaig avisant que cal posar una marxeta més a aquest equip si volem estar dins del grup dels tres que aniran al play-off; de moment ja hem perdut una plaça i anem amb compte com no sumem a Alcoi. Són cinc finals les que ens queden i com no les juguem a cara de gos pintaran bastos de punxa.

El Villarreal B es presentava amb una dinàmica guanyadora, amb molta moral i amb aquell neguit que un filial mai saps per on et sortirà: igual et fan el partit de la seva vida com els guanyes sense problemes. En canvi nosaltres veníem amb una línia en pla “muntanya russa”, amb derrota a Llagostera (ni oblit ni perdó), victòria davant l’Espanyol B i nova derrota (amb polèmica final) a Cornellà.

Tot i això, golet de Pedro que semblava encarrilar el partit, però per desgràcia, al cap de pocs minuts, pam! Empat del Villarreal B; després, ja a la segona part, nou penal a càrrec d’Albarrán (per variar) i el filial groguet que es posa per davant.

El que semblava un partit encarrilat, es complica de mala manera; cal tirar de banqueta i…ves per on! Regalem finestres per fer canvis incomprensiblement d’un en un i després, a 10 minuts d’acabar, Seligrat fa un triple canvi a la davantera. Per desgràcia ja ens hem acostumat a aquests canvis tard del míster, així que no ens agafa d’estrany.

Llavors entrem en el moment clau del partit, quan al darrer sospir arriba el gol de Suárez que rescatava un puntet. Ens salva els mobles, sí, però per molt que es vulgui amagar seguim amb les mateixes mancances dels darrers partits: mantenint a Oliva, no posant a Pedro com a davanter centre i aprofitar la velocitat dels extrems que tenim, realitzant els canvis tard…

A part de tot això, ara li sumem un problema important i que ens està afectant molt: cal oblidar-se dels arbitratges. Sé que és difícil al camp, en calent, i venint d’arbitratges lamentables, però de vegades ens treuen de polleguera i això no ens ajuda. Cal centrar-se en el partit, en el rival, que ens estem jugant tota la feina de la temporada. Dissabte va haver-hi moments que en lloc de jugar contra el Villarreal B semblava que jugàvem contra l’àrbitre i que nosaltres érem el filial. Els groguets ens van descentrar amb les faltes que provocaven, les rampes…vam pecar de pardillos. Cal anar per feina, tirar d’ofici, de veterania i deixar-nos de fer el ximplet.

La resta d’equips que eren del nostre subgrup van complir amb victòria, i nosaltres que jugàvem a casa i amb el que havia entrat tercer de l’altre subgrup no vam passar de l’empat, així que avís per a navegants.

Pròxim partit al Collao davant l’Alcoyano, famós per haver eliminat al Madrid a la Copa i que durant tota la temporada ha estat dins el grup capdavanter de la categoria. Veurem quin plantejament farà Seligrat, però torno ha repetir: cal guanyar! Com anem en pla amarrategui ho tenim cru.

Novament de deu el treball dels voluntaris i el suport de l’afició. Una jornada menys i seguim dins el grup dels escollits. Esperem seguir així la propera jornada. Per cert, torna Brugui…I sí, encara que no ho sembli, a una targeta encara de quedar fora, càsum l’olla!

Vinga família, fins al pròxim dimecres. Una forta abraçada a tots i a totes. Fins al final, força Nàstic!

Jaume, nastiquer de comarques.

També et pot interessar...

1 COMENTARI

  1. Un partit en un camp on és molt difícil guanyar i que se’ns dona malament. El rival,diuen des d’Alcoi ,està molt motivat i amb ganes de guanyar al Nàstic, donat que el superarien en cas de victòria. Crec que veurem un partit intens, trabat, i que es decidirà per jugada d’estrategia o de segon jugada. Força Nàstic.

    0
    0

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P