La reacció de Pol Ballesteros a un lamentable comentari a Twitter: “No tot s’hi val”

La resposta d’un presumpte aficionat del Lleida Esportiu a una piulada del Nàstic a Twitter en la que el club grana publicava una imatge de Roger Brugué i d’una integrant de l’equip Genuine, acompanyada del text “Mateixa passió”, ha indignat a molts internautes.

El missatge ofensiu i provocador de l’usuari Omar el ultra, que va respondre a la piulada amb un “Igual de subnormals”, va encendre la parròquia grana i va ser ràpidament replicat pel futbolista del primer equip Pol Ballesteros, que va afirmar el següent: “Em sembla una barbaritat llegir comentaris així en l’època en la que estem. No tot s’hi val”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P