Roger Brugué torna a escena a Alcoi dos mesos després del seu darrer partit

Toni Seligrat recuperarà, de cara al partit d’aquest proper diumenge al Collao davant l’Alcoyano (17h), un dels seus futbolistes més preuats.

El màxim golejador de l’equip, Roger Brugué, tornarà a la convocatòria grana després de gairebé dos mesos d’absència als terrenys de joc. El d’Andorra, el passat 13 de febrer, va ser el darrer partit del gironí enguany, perdent-se així els compromisos contra L’Hospitalet, Lleida Esportiu, Llagostera, Espanyol B, Cornellà i Villarreal B.

Brugué ha hagut de complir en total quatre partits de sanció per dues expulsions vistes des de la banda mentre escalfava per entrar al terreny de joc. Ambdues van produir-se per la mateixa situació: protestar al col·legiat.

El de Bàscara, que juntament amb Fran Carbià suma 5 dianes, haurà d’anar amb compte ja que acumula quatre targetes grogues i està a una de complir el que seria el seu cinquè partit de suspensió enguany.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P