La Pobla ja coneix el nou calendari per evitar el descens a Primera Catalana

El CF Pobla de Mafumet va finalitzar la primera fase de la lliga en setena posició, lloc que els condemna a lluitar per no descendir a Primera Catalana.

La Federació Catalana de Futbol (FCF) va fer públic ahir el calendari de la segona fase on els pobletans hauran de jugar contra el Peralada, el Sants, el Figueres, l’Horta i el Banyoles per evitar el descens a Primera Catalana. En el grup també hi haurà el Valls, l’Igualada, la Montañesa i el Santfeliuenc, rivals que ja van trobar-se en la primera fase de la lliga i que, per tant, ara no jugaran entre ells.

La classificació d’aquesta segona fase l’encapçala el conjunt de Dani Vidal amb 26 punts, seguit de prop pel Peralada amb 25 i el Sants amb 24. Per darrere hi ha el Santfeliuenc amb 22 punts, el Figueres amb 21, l’Horta amb 18, el Valls amb 17 i tanquen la classificació el Banyoles amb 15, l’Igualada amb 13 i la Montañesa amb 12. Tots ells amb 20 partits disputats i, per tant, no cal mirar coeficients com sí que passa en el grup d’ascens a Segona Divisió A on lluita el Nàstic.

El filial grana començarà la segona fase aquest cap de setmana contra el Banyoles a casa, una bona oportunitat per distanciar-se encara més de les últimes places que condemnen al descens a Primera Catalana. La Pobla jugarà després contra l’Horta a domicili, el Figueres a casa, el Sants fora i el Peralada al Municipal de la Pobla de Mafumet, per després començar la segona volta i definitiva d’aquesta segona fase.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P