El partidàs contra l’Ibiza ja té dia i hora confirmada: diumenge 18 d’abril

La Federació Espanyola de Futbol ha donat a conèixer aquest dimecres el dia i horari de disputa pel partit que enfrontaran Nàstic i Ibiza al Nou Estadi, corresponent a la 3ª jornada de la segona fase del grup 3-C.

El matx, que servirà per veure en acció a dos dels millors equips de tota la categoria de bronze, es disputarà el proper diumenge 18 d’abril a partir de les 12h, sent retransmès com és habitual per la plataforma d’streaming Footters.

El conjunt pitiús és el líder actual del subgrup amb un coeficient de 2,11. Tot-hi això, en el primer partit d’aquesta segona fase els homes de Juan Carlos Carcedo van caure a Prada de Moles enfront l’Andorra per 1-0.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P