El Nàstic-Ibiza es jugaria amb públic, però només del Tarragonès

El retorn del confinament comarcal a Catalunya afectarà de ple l’accés de públic a les graderies del Nou Estadi en el partit previst contra l’Ibiza el proper cap de setmana (18 d’abril).

La mesura anunciada pel govern de la Generalitat aquest dimecres, i que s’aplicarà a partir d’aquest divendres 9 d’abril, implica la restricció entre les comarques del Principat. Malgrat això, l’assistència de públic als esdeveniments esportius seguirà sent permesa amb la limitació, en el cas del Nou Estadi, d’un màxim de 1.000 persones.

El Nàstic té la intenció de seguir obrint les portes de la Budallera, i segons ha pogut saber PortalGrana.cat el club no es planteja, sempre que les restriccions ho permetin, tornar a tancar les portes del Nou Estadi. Això sí, la restricció en la mobilitat impediria assistir al camp a tots aquells que provinguin de fora del Tarragonès.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P