El club lliga a Bonilla i Quintanilla, que també allarguen el seu contracte

El Nàstic segueix posant fonaments al seu projecte de cara la temporada vinent. Després de les renovacions de Pol Ballesteros i Fran Miranda, el club també va aconseguir tancar durant la setmana passada les renovacions de Javi Bonilla i Álex Quintanilla.

El sorià va perllongar la seva vinculació amb el conjunt tarragoní fins al juny del 2023, mentre que el defensa nascut a Bilbao seguirà una temporada més a Tarragona, segons explica el Diari Més.

Ambdós futbolistes, peces clau en els esquemes de Toni Seligrat, s’han convertit en habituals a l’onze inicial grana i enguany ja han disputat 1.445 i 1.668 minuts en competició domèstica respectivament. De fet, el futbolista basc és el segon jugador que més minuts ha jugat en el que portem de temporada, només per darrere de Joan Oriol.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P