El Nàstic baixa a la tercera posició

El Club Gimnàstic de Tarragona ha baixat a la tercera posició de la lliga després de l’empat a 2 contra el Villarreal B d’aquest dissabte. L’empat dels grana i la victòria del FC Barcelona B contra l’Alcoyano ha fet que els blaugrana superessin als tarragonins per un punt de diferència.

Aquest grup tercer que lluita per entrar als play-off d’ascens a Segona Divisió s’ha estret una mica més amb la derrota de l’Ibiza contra l’Andorra (1-0). Això ha fet que, amb l’Ibiza encara destacat, la part baixa s’estrenyi amb el segon i tercer classificat, Barça B i Nàstic.

Ara mateix, l’Ibiza és líder amb 40 punts i un coeficient de 2,2, el Barça B és segon amb 37 punts (1,76), el Nàstic tercer amb 36 punts (1,71), quart l’Alcoyano amb 31 punts (1,63), cinquè l’Andorra amb 34 punts (1,62) i últim el Villarreal B amb 29 punts (1,59).

Això fa que el partit del pròxim cap de setmana entre l’Alcoyano i el Nàstic sigui crucial per la tercera plaça, ja que una victòria dels valencians els faria passar per sobre dels tarragonins, ja que l’Alcoyano tindria un coeficient d’1,7 i els tarragonins el baixarien a 1,63. En cas d’empat el conjunt de Toni Seligrat tindria 1,68 de coeficient i l’Alcoyano 1,60, mentre que si el Nàstic aconsegueix els tres punts passaria a tenir 1,77 i podria recuperar la segona plaça en funció del resultat del Barça B que visita el camp de l’Ibiza.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P