L’1×1 del Nàstic-Villarreal B

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 1 de la segona fase del grup 3 de Segona Divisió B.

José Aurelio Suárez (6): Protagonista. Va fallar en el primer gol visitant per després convertir-se en l’heroi del partit anotant el gol de l’empat en l’última acció del partit.

Marc Trilles (4): Gris. Mal partit del castellonenc. Va rifar la pilota massa sovint abusant del joc directe. Va mostrar-se precipitat en les accions defensives.

Álex Quintanilla (5): Atabalat. No va saber negar el xut en el primer gol del filial groguet. La resta del partit va estar enfeinat tallant les accions dels joves futbolistes visitants.

Carlos Albarrán (4): Erràtic. Totalment superat pel seu rival, va cometre un penal totalment evitable.

Joan Oriol (8): Pulmó. Va ratllar l’excel·lent en un partit de gran exigència. Durant la primera meitat va taponar molt bé el seu carril per posteriorment passar a l’atac quan el partit li va permetre.

Fran Miranda (5): Exigit. No va trobar-se còmode sobre el terreny de joc. La ràpida circulació de pilota va fer que arribés tard a l’hora de pressionar.

Fausto Tienza (7): Multiús. Ha millorat molt amb la pilota als peus. En defensa es mostra contundent i intel·ligent.

Javi Bonilla (5): Desencertat. No va tenir el dia ni va poder entrar en joc amb la solvència esperada. 

Pedro Martín (8): Incisiu. Es va retrobar amb el gol en un partit on per fi va incomodar al rival.

Fran Carbia (6): Constant. Sense crear excessivament perill, els seus moviments van crear incertesa als joves defensors del Villarreal.

Gerard Oliva (5): Capcot. Res a criticar en l’aspecte d’implicació i entrega. Fora de l’àrea és una peça important però quan ha de rematar a porteria té mancances que deixa entreveure falta de confiança. Necessita un gol.

Joel Lasso (4): Invisible. No va poder ser la peça creativa que Seligrat buscava.

Francesc Fullana (5): Incòmode. L’excès de joc directe el va perjudicar.

Andrei Lupu (5): Voluntariós. Va voler agradar però es va precipitar.

Thomas Amang (6): Elèctric. Dues jugades seves van fer aixecar del seient als espectadors del Nou Estadi. Va revolucionar el partit

Pol Ballesteros (6): Revulsiu. Va ser entrar ell i provar constantment l’u contra u. Va ser clau en l’empat.

Toni Seligrat (6): Optimista. Amb un plantejament conservador d’inici, el tècnic del Nàstic va acabar apostant per treure tota l’artilleria a les acaballes del partit. Jugant com a local ha d’apostar per un atac diferent.

Sr. Luis Bastard Servera (3): Impulsiu. El seu llenguatge corporal no va agradar a ambdós equips. Va tenir un criteri diferent en qüestió de faltes a mesura que avançaven els minuts. No va assenyalar un possible penal a Pol Ballesteros.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P