Toni Seligrat: “L’empat no és el que buscàvem, però perdre hagués estat un càstig desmesurat”

Toni Seligrat ha atès als mitjans de comunicació a la zona mixta del Nou Estadi un cop finalitzat el partit davant el Villarreal B, que ha conclòs amb empat a dos.

Dóna per bo l’empat?: “No és el que buscàvem i no és que ho donem per bo, però si no hagués estat un càstig desmesurat pel que hem fet els dos equips”.

Plus de confiança per la manera com s’ha aconseguit l’empat?: “Crec que el gol no ve per casualitat, tot-hi que l’ha fet el menys indicat. Bromes a part, l’equip ha fet moltíssim, com a mínim per no perdre. Era un premi desmesurat. José Suárez no ha intervingut ni una sola vegada en aturar una acció del Villarreal B. El seu jugador número 20 ha marcat diferències. A la primera part els seus puntes han superat als nostres centrals, res més. A la segona ho hem equilibrat i ells deien ‘vamos a jugar nuestro juego interior’, no n’he vist de cap tipus. Tenen una qualitat individual bestial. Nosaltres hem intentat arribar per fora, però no hi ha hagut molta continuïtat al joc. Les faltes i els córners te’ls han de fer, ells han estat molt contundents. Nosaltres hem fet molt mal a pilota aturada. El seu porter ha intervingut unes quantes vegades; he vist xuts de Bonilla, de Joan Oriol, de Joel Lasso, un pal de Thomas Amang, un penal que li fan a Ballesteros que no s’ha xiulat…no et puc dir cap acció de perill del Villarreal. Tot-hi així nosaltres hem de fer encara més. És estrany que amb tant poc que han fet ells encaixis dos gols. Ofensivament hem d’intentar generar més”.

Satisfet o enfadat: “No puc marxar trist pel que he vist al camp, això no és casualitat. Empatar aquest partit és causalitat. Sense l’empenta de la nostra gent no sé si ho haguéssim aconseguit, ens han apujat l’estat d’ànim. Els jugadors s’han buidat dins l’àrea rival, ho hem posat tot. El joc es pot qüestionar més o menys, el nostre i el dels groguets, que són talentosos. El menys injust avui ha estat l’empat”.

Sequera golejadora de Gerard Oliva: “No està fent gols però ens està donant moltes altres coses, en cap moment estic preocupat. Estic content perquè la setmana que ve recuperem a Brugui. Això és com el Barça recuperant a Messi. És el nostre jugador diferencial, fa moltes setmanes que no hi és i la que ve el tindrem. El punt, tot el que sigui sumar és bo. M’ha semblat un partit típic de play-off, sense gaires ocasions”.

Hagués fet els canvis abans?: “Si ho sapigués…i si els treguéssim d’inici? No se sap mai, a vegades encertes i a vegades no. Portàvem setmanes que al començament fèiem canvis i ens feien créixer. Cada canvi que hem fet, tots ofensius, ens han donat un plus. Els tres de dalt ens han tret córners, un pal, un penal a Ballesteros…ens han donat molt. Avui han donat el que esperàvem d’ells”.

Absència de Ribelles: “No l’he trobat a faltar al mig del camp. M’ha sobrat un penal i m’ha faltat algun gol més, però no he trobat a faltar res més”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P