Pedro Martín: “Era injust que perdéssim, hem tingut més ocasions que ells”

El davanter malagueny Pedro Martín ha valorat l’empat davant el Villarreal B (2-2) obtingut aquest dissabte al Nou Estadi, en la primera jornada de la segona fase de Segona B.

Valoració del partit: “Era injust que perdéssim, hem tingut més ocasions que ells. És cert que són un grandíssim equip, els sis que quedem som equipassos, però que guanyessin ells no era just, l’empat potser. Hem aconseguit un empat amb José marcant el gol i cal treure les parts positives. Seguim en la lluita, ningú va dir que seria fàcil”.

Reforça al Nàstic l’empat?: “Sí, al final tot el que no sigui perdre ens reforça i ens fa millor equip. Ara a fora també haurem d’anar a pels tres punts”.

Reforça anímicament el fet de marcar?: “Als de dalt sempre ens agrada marcar gols. Jo el que vull és guanyar. Si empato tampoc ens queixarem, però el que més m’agrada és guanyar”.

Celebració: “Era per l’Òscar, el nostre utiller. És el nostre pare aquí dins, ens cuida i ens mima, hi és per a tot. Fa tres o quatre dies li vaig dir que la samarreta que em posa em va petita. Li vaig demanar que me’n busqués una i em va dir que sí, però que si marcava li dedicat. L’he cridat perquè se n’adonés”.

Visita a Alcoi: “Avui era difícil i suposo que allà serà més difícil perquè estem jugant fora del nostre camp. Serà un partit molt difícil a Alcoi, ja hem vist que aquest equip és molt bo jugant al que juga, ho vam veure contra el Madrid. Si han estat capaços de fer això hem d’anar allà a afrontar un nou repte”.

Públic al Nou Estadi: “M’encata tornar a sentir el públic. Fa un any teníem la mala notícia que la lliga no continuava. Venir avui aquí i jugar aquest partidàs és espectacular”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P