La Pobla goleja 4-1 a l’Igualada, però haurà de lluitar per la permanència

El CF Pobla de Mafumet va fer els deures ahir, divendres, golejant per 4 gols a 1 a l’Igualada. Amb tot, els pobletans han finalitzat la primera fase de la lliga en setena posició, lloc que només permet lluitar per la permanència a la nova Tercera RFEF, que també pot considerar-se un descens, ja que la Tercera Divisió actual passarà de ser la quarta a la cinquena categoria estatal la pròxima temporada.

El conjunt de Dani Vidal necessitava els tres punts aquest divendres i que el Castelldefels perdés el seu partit. El filial grana va tancar la lliga amb un bon partit, encara que la primera meitat va estar força igualada. No va ser fins al minut 42 que Dani Argilaga va avançar els pobletans amb un bon remat de cap. A la represa, la Pobla va dominar més el partit i als tres minuts, en el 48′, Oribe va firmar el 2-0 amb un xut potent des de fora de l’àrea. L’Igualada no va abaixar els braços i va reduir distàncies cinc minuts més tard amb una diana d’Adrian Gimeno que posava el 2-1. Ja en el tram final de partit, el filial grana va sentenciar l’enfrontament amb dos gols de Marc Alvarez i Gabriel Cardozo.

Un cop va finalitzar el duel, els pobletans van córrer a informar-se de com anava l’enfrontament entre la Montañesa i el Castelldefels, ja que una derrota dels visitants els feia pujar a la sisena posició, però no va haver-hi sort. Els barcelonins van guanyar 0-1 i van mantenir la sisena plaça que van arravatar a la Pobla en la penúltima jornada derrotant-los.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P