José Suárez: “Som conscients que l’oportunitat que tenim és única i s’ha d’aprofitar”

El porter grana i autor del segon gol del Nàstic, José Suárez, ha atès als mitjans de comunicació per valorar l’empat obtingut al Nou Estadi davant el Villarreal B.

Havia marcat mai?: “No, és el primer”.

Com ha anat la jugada: “Vas a intentar que la pilota quedi morta, hi vas amb molta fe. He tingut sort que la pilota ha quedat allà i al final és un punt que sap a poc, però per l’esforç de l’equip és un punt positiu que hem de fer bo a Alcoi”.

Marxa satisfet?: “El rival avui ha estat molt bé, a la primera part ens ha posat en complicacions en alguna jugada. Estàvem amb la línia defensiva molt avançada. Ens han jugat pilotes a l’esquena. A la segona hem reaccionat molt bé i l’empenta de tothom ha estat primordial per aconseguir el punt. Això acaba de començar, queda molt”.

Dóna moral un empat així?: “Pot donar-la per com aconsegueixes el punt. Pot ser un al·licient per seguir treballant. Nosaltres no abaixem els braços, som conscients que l’oportunitat que tenim és única i s’ha d’aprofitar. Podíem haver fet les coses millor però l’equip ha estat treballant i lluitant en tots els partits. Independentment de com et surtin les coses no hi ha res a retreure”.

Visita a l’Alcoyano: “Cal afrontar-la com totes les altres, com una final. És el que són aquests partits, hem d’anar amb mentalitat guanyadora, com sempre, sent conscients que no hem de perdre. Els empats serveixen de poc però sempre és positiu sumar. Anem amb la mentalitat de guanyar els tres punts”.

Jugada assajada del gol amb Manolo Oliva: “És difícil assajar-ho, això només passa un cop a la vida”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P