Toni Seligrat: “El Villarreal B és un equip difícil i temible”

L’entrenador del Nàstic, Toni Seligrat, va comparèixer aquest dijous en roda de premsa per parlar en la prèvia del partit de dissabte davant el Villarreal B (Nou Estadi, 17h).

Inici de la segona fase: “Estem allà on tots volíem ser. Tot el que hi ha hagut fins ara ha estat molt bé, però ara ens queda el millor.”

Marge de millora?: “El que esperem tots és veure, en cadascun dels registres del joc, que l’equip està millor, que els domina més. No crec que siguem un equip que es caracteritzi per un aspecte en concret. Hi ha partits que requereixen més d’un determinat concepte de joc. L’equip, fins ara, ha estat a un nivell prou alt en tots, i esperem que a partir d’ara en tots ells es millori, perquè la competició ho requerirà.”

Baixes per al partit: “Aquesta setmana ens cau Jesús (Rueda), que el van expulsar, i ens queda un partit de sanció de Brugui. I recuperem a Gonzi. No ho dic 100%, però pràcticament en un 90% hi serà. Només tenim aquestes dues baixes, que això també és boníssim per l’equip, que arribem a la fase final amb tothom bé.”

La importància dels 3 punts: “No ens hem classificat a una segona fase on comencem de zero, és una segona fase on reculls una mica la feina feta fins ara, i té continuïtat. Hem fet les coses molt bé i això ens dona una miqueta més de premi. No sortim tots en igualtat de condicions. N’hi ha un que surt millor, però el segon millor som nosaltres. Sí que és cert que des de nosaltres cap enrere està tot molt més igualat. El que està passant és la teoria, i nosaltres intentarem a nivell pràctic donar continuïtat a tot el que hem fet bé a la primera volta, sabent que ara que ho hem de fer millor, que no n’hi ha prou amb el que hem fet fins ara.”

Motivació de l’equip: “Ja no és només per la competició. Aquesta setmana en especial perquè és a casa. Però a més a més, les dues últimes sortides que hem tingut han acabat amb derrota. Hem anat a dos camps peculiars, que són difícils de guanyar. I que els nostres jugadors no els motiva gens ni la gespa artificial ni les dimensions reduïdes. Això ja no ho tenim, i és un plus per nosaltres.”

El rival: “Aquest any no l’hem vist aquí pels subgrups. El Villarreal no només té uns conceptes molt assimilats des de la base, com passa en altres equips de màxim nivell, que ja des de ben jovenets treballen un patró de joc en concret, amb jugadors molt talentosos que molts d’ells estaran al futbol professional en els propers anys. Però a més a més, té un entrenador molt experimentat. Té un nivell molt alt i que a més sap com portar a terme aquesta feina. No només ho sap, sinó que el motiva moltíssim. Això el fa un equip difícil i temible.”

Similituds amb algun partit de la primera fase?: “Amb el Nàstic-Barça B. Són nois molt talentosos, que saben perfectament al que juguen. Porten jugant a això des de fa molt temps. I a més, molt ben dirigits des de la banqueta.”

Renovacions de jugadors: “La vida és un reflex del que vas fent mentre estàs en ella. I el futbol és igual. És un reflex del que vas fent durant la temporada. Si fas les coses molt bé i guanyes, tens premis. I si no, normalment t’arriba algun càstig. Els jugadors i tots els que estem al Nàstic estem rebent un premi al que està fent l’equip. L’equip ho està fent molt bé, i els jugadors tenen aquest premi de reconeixement i continuïtat per part del club. I jo encantat.”

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P