La Pobla tanca aquest divendres la primera fase de la lliga

El CF Pobla de Mafumet tanca aquest divendres a les 12 hores a l’estadi Municipal de la Pobla de Mafumet la primera fase de la lliga. Ho farà contra l’Igualada en un partit on es juga classificar-se per lluitar per l’ascens a Segona RFEF, encara que no depèn d’ell mateix.

El conjunt de Dani Vidal va encaixar la primera derrota des que ell és a la banqueta pobletana el cap de setmana passat, contra el pitjor rival possible. El filial grana va punxar contra el Castelldefels i això va fer que els barcelonins els passessin davant a la classificació i els pobletans baixessin a la setena plaça, perdent així la sisena que és l’última que dona dret a seguir competint per la Segona RFEF. Ara la Pobla haurà de guanyar contra l’Igualada, penúltim classificat, i esperar que, també demà a les 12 hores, el Castelldefels perdi contra la Montañesa, cuer del grup.

Per al partit d’aquest divendres Vidal podrà comptar amb Parra, ja que el Nàstic juga dissabte a les 17 hores, però caldrà esperar per veure si compta amb ell o segueix apostant per Christian Arco, porter titular en les darreres jornades. A l’eix de la defensa podrien jugar Albert Alavedra i Gabriel Cardozo, acompanyats per Argilaga i Molina en els laterals, Albert Miravent i Bruno Lorente al mig del camp, Guiu i Karim per bandes i Carlos Martínez i Ricard Robledo en atac.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P