El Nàstic guanya al Lleida i es proclama campió del subgrup (1-2)

El Juvenil A del Nàstic s’ha proclamat campió del subgrup B del Grup 3 de la Divisió d’Honor després d’aconseguir una ajustada victòria al camp del Lleida per 1 gol a 2. El triomf a la capital de la Terra Ferma li permet  tancar una primera fase notable, en la qual ha superat al gran favorit, el Real Zaragoza, que també ha golejat l’últim compromís davant el Huesca per 5-0.

Els grana s’han avançat en el primer minut de joc, tot i que els locals han igualat en el minut 12 per mitjà de Belló. El gol de la victòria ha arribat ben entrada la segona part, quan Santi Guzmán ha superat a Lluc en el 72’. El partit ha acabat amb l’expulsió de dos jugadors lleidatans, Berto Rosas, per doble amonestació, i el mateix Belló, que ha vist la vermella directa.

La victòria, a més del campionat del subgrup, permet al Nàstic accedir a la segona fase amb 36 punts de 54 possibles gràcies a un balanç d’11 victòries, 3 empats i 4 derrotes. Quant als gols, els grana han estat els més golejadors amb 38 gols, i han encaixat 23. Amb tots aquests registres, partiran des de la tercera posició, a un punt del Barça i a quatre de l’Espanyol. Per darrere tindrà al Zaragoza amb 35 punts i al Girona amb 31.

Els duels directes davant l’Espanyol i el Barça marcaran les possibilitats de l’equip dirigit per Felip Ortiz -campió també gràcies a la feina de Dani Vidal i el seu cos tècnic- d’acabar en la primera o la segona posició, deixant que els dos primers assumeixin el paper de favorits. El campió accedirà a la Copa de Campions, on també jugarà el millor segon dels set grups. Sens dubte, seria un premi molt merescut per la trajectòria d’un Nàstic que s’ha quedat sense l’oportunitat de jugar la seva segona Copa del Rei Juvenil de la història després que la RFEF la suspengués perquè hi havia molts partits pendents de jugar per tancar la primera fase.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P