Final amarg

Doncs no va ser el final que tots haguéssim signat per acomiadar aquesta primera fase que tant bé ens ha anat. Un cop més, com a principi de temporada, el protagonista principal va ser el que vesteix de negre. Gonzalo Sánchez va acaparar tots els focus d’atenció i va ser el culpable de la tercera derrota grana de la temporada.

No sé si hi ha alguna conspiració en contra nostra, si els de dalt no volen que pugem o què, però si comptem des d’inici de lliga ens han pres uns quants punts que ens permetrien arribar més tranquils a aquesta segona fase. Vam perdre un punt contra el Barça B per un penal clamorós de Mingueza a Gerard Oliva al minut 93 que no va ser xiulat, a Badalona se’ns va anul·lar un gol en un fora de joc que només va veure l’assistent, a Lleida ens van treure dos punts més després que Alpha caigués dins l’àrea envoltat de jugadors granes i l’àrbitre assenyalés un penal a l’últim minut de partit que només va veure ell i els aficionats lleidatans i, per últim, a Cornellà l’àrbitre va donar per vàlid un gol també a l’últim minut després que Pol Moreno enviés la pilota al fons de la xarxa quan Suárez la tenia a la mà: de miracle no el va fotre a ell també dins.

És un cop dur veure com s’escapen punts per motius aliens a l’equip, tot i que també n’hem perdut d’altres per mals plantejaments o directament un mal joc. Empats estúpids com els de visitants a L’Hospitalet o a la ciutat esportiva Dani Jarque, o el 2-2 amb el Cornellà a casa per les errades d’Albarrán i Quintanilla al final de la primera volta. Són punts que sí que s’han perdut per errades pròpies i es pot arribar a entendre una mica més. Tenim equip per haver fet una primera fase impecable, tot i que ja sabem com n’és de capritxós el futbol.

Ja hem pogut comprovar que la gespa artificial és el nostre punt dèbil i per sort ara només ens haurem de preocupar d’aquest tipus de terreny de joc en la visita a l’Ibiza, espero que els àrbitres ens respectin també. Amb una mica de sort si ens quedem a 1ª RFEF (tant de bo que no), ens despreocuparem una mica de la gespa artificial.

Si alguna cosa bona podem treure del partit va ser l’orgull grana que van treure els jugadors després de l’expulsió de Rueda i d’encaixar el primer gol. Tot i que el partit no va sortir com volíem, els jugadors van donar-ho tot fins al final i per coses així és que podem estar tan orgullosos d’aquests jugadors i de la temporada que han fet.

Hem acabat líders del subgrup més difícil de la categoria, amb actuacions arbitrals i camps que ens perjudicaven més que altra cosa i sent l’equip més golejador i menys golejat del subgrup A. M’ho arriben a dir a principi de la temporada i me’n ric a la cara de qui m’ho diu. D’acabar a 5 punts per sobre del descens a Tercera (i gràcies a la suspensió per la pandèmia, qui sap com hagués acabat…) a líders en solitari i amb opcions de pujar a Segona Divisió i saltar dues categories de cop. Després dels darrers anys això és un somni fet realitat.

La darrera setmana s’ha oficialitzat la renovació de Pol Ballesteros fins a 2024 i de Fran Miranda fins a 2022. Tant de bo, si es puja com si no, es mantingui el bloc de futbolistes que tenim actualment. Ja ni sé la quantitat de jugadors que han passat pel Nou Estadi els darrers anys, però feia molt que no veia una plantilla tan unida i completa com l’actual. Ja ho vaig dir, em recorda a la de l’últim ascens a Segona Divisió.

Aquest dilluns al matí s’ha fet oficial el calendari del grup 3 en aquesta segona fase. El Nàstic la comença a casa davant el Villarreal B, després visita a Alcoi i per acabar la primera volta tocarà rebre al líder del subgrup B, l’Ibiza, a casa. Són 6 partits que equivalen a 6 finals si volem culminar aquesta temporada de la millor forma possible i tornar on ens mereixem. Jo ho tinc molt clar, ara més que mai toca animar i estar amb l’equip fins al final acabi com acabi la cosa. Ho tenim a tocar, no val relaxar-se. Tant de bo puguem celebrar molt més, de moment seguim amb el que toca i amb el cap pensant en el filial groguet. Som-hi Nàstic!

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P