L’1×1 del Cornellà-Nàstic

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número vint-i-dos del campionat de Segona Divisió B.

José Aurelio Suárez (6): Indecís. Malgrat tenir la capacitat d’imposar-se en el joc aeri, el porter asturià s’ha acostumat a rebutjar d’un cop de puny pilotes que molt probablement haurien de ser blocades. Tot i així va efectuar un bon partit.

Pol Domingo (7): Golejador. Gran partit del jove central. Atent en el joc aeri i contundent al tall. Va anotar el seu primer gol oficial amb la samarreta del Nàstic.

Jesús Rueda (7): Víctima. Va veure dues targetes grogues totalment evitables per part del col·legiat.

Carlos Albarrán (4): Despistat. El Cornellà va volcar tot el seu perill pel cantó dret de la defensa grana. Podria haver fet més en el primer gol local i sobretot, podria haver evitat la falta que va acabar amb el gol de la victòria del Cornellà.

Joan Oriol (6): Correcte. Bé en defensa i discret en atac. Les dimensions reduïdes del terreny de joc el van perjudicar.

Fran Miranda (7): Obrer. Va pressionar amb criteri i es va posicionar molt bé sobre el terreny de joc.

Javi Ribelles (6): Tímid. Va ser un bon complement de Miranda, però no es va atrevir a avançar metres.

Francesc Fullana (5): Invisible. No va trobar el seu lloc sobre el terreny de joc. Ha d’imposar el seu ritme en els partits.

Guillem Jaime (5): Intranscendent. No es va trobar còmode ni va verticalitzar la faceta ofensiva dels granes. Com a molts dels seus companys la superfície en la que es va disputar l’encontre el va perjudicar.

Fran Carbia (6): Descendent. Creà perill cada vegada que entrà en joc. Els seus companys l’han de buscar més.

Gerard Oliva (4): Ineficaç. Lent com sempre a l’àrea rival però aquesta vegada ni tan sols va participar gaire en el joc col·lectiu. Molt probablement la targeta groga que va veure a l’inici del partit el va condicionar.

Pedro Martín (6): Entusiasta. Va voler ser protagonista i revolucionar el partit. La seva entrada es va notar ja que va dotar al Nàstic de més velocitat i mobilitat. No va tenir cap ocasió de gol.

Joel Lasso (4): Gris. Va disputar sense pena ni glòria el partit. Ha perdut protagonisme.

Andrei Lupu (5): Eficient. Va mostrar-se amb ganes però va pecar d’individualista. Cal que tingui més minuts.

Toni Seligrat (5): Garrepa. El de Torrent no va reestructurar correctament el seu equip quan Rueda fou expulsat. Ha d’inculcar més ambició als seus futbolistes en partits encallats com el de diumenge.

Sr. Roberto Gonzalo Sánchez (1): Incapaç. El col·legiat és la clara mostra del que realment és la categoria. Va carregar innecessàriament de targetes i no va ser capaç de situar-se i fer correctament la seva feina. Va expulsar a Jesús Rueda i va donar un gol on realment era falta al porter. La seva actitut no fou la correcta.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P