Marxa un punt en l’últim sospir i amb polèmica (2-1)

Punt i final a la primera fase amb polèmica. El Nàstic ha caigut 2-1 contra la UE Cornellà, després que els locals hagin capgirat el marcador. L’expulsió de Jesús Rueda a la segona meitat ha condicionat el desenllaç del duel, i els verds s’han emportat el triomf amb un gol als darrers instants, en una acció molt protestada per l’equip de Toni Seligrat.

El conjunt grana ha saltat a la gespa amb les novetats destacades de Guillem Jaime, que s’estrenava com a titular, i de Rueda. Els primers minuts s’han viscut amb màxima igualtat. Ribelles ho ha provat en dues ocasions des de la distància. Pel Cornellà, ha estat Eloy Gila qui ha intimidat la porteria de Suárez. Els verds buscaven apropar-se a l’àrea des de l’estratègia, amb serveis de banda i córners. Malgrat això, el Nàstic s’ha mantingut fort en defensa i no ha cedit terreny als locals. Els de Seligrat, això sí, tenien dificultats per generar perill a l’àrea contrària.

El Cornellà ha fet un petit pas endavant a partir de la mitja hora de joc. Pol Moreno ha estat a punt de marcar amb una rematada acrobàtica que ha desviat el porter grana. Els de Fernández Romo intimidaven una mica més, i al 35′ han tingut l’opció de marcar des del punt de penal. L’àrbitre ha assenyalat la pena màxima per un xoc de Rueda, que ha vist la groga, amb un contricant. Agus Medina ha fallat el xut des dels onze metres i la pilota ha sortit desviada. Ha estat la primera jugada polèmica del partit, que s’ha allargat més tard amb diverses faltes. Després d’aquesta acció, els del Baix Llobregat han continuat amb la intenció d’avançar-se en el marcador, a través de jugades per banda i a pilota aturada. Chiki ha errat una rematada dins l’àrea petita a la sortida d’un córner, que podria haver estat l’1-0.

El Nàstic ha sortit amb més empenta a la represa. Quan només s’havien disputat quatre minuts del segon temps, Pol Domingo ha marcat pel conjunt tarragoní (0-1, 49′). Un córner tancat de Fullana ha estat rematat al primer pal pel de la Pobla de Montornès. L’equip de Seligrat era consicent del pas endavant que havia fet, havent pogut perforar la porteria de Ramon.

Rueda veu la segona groga

Poc després del gol, el tècnic del Nàstic ha fet el primer canvi (Pedro per Gerard Oliva). L’alegria al bàndol grana, però, ha durat ben poc. Al minut 56, s’ha produït un gir de guió. Rueda ha vist la segona targeta groga per una falta al mig del camp i ha deixat els tarragonins amb 10 jugadors.

Ribelles ha hagut de retrocedir la seva posició i ha actuat de central juntament amb Pol Domingo. Cap a l’equador de la segona meitat, Joel Lasso ha rellevat a Guillem Jaime. Poc després, els cornellanencs han trobat un forat a la defensa grana. Víctor Fernández ha rebut l’esfèrica a l’interior de l’àrea i ha batut Suárez amb un xut ajustat al primer pal (1-1, 67′).

Tot i el cop, els grana no han abaixat el ritme, i han jugat durant diversos minuts sense patir en excés en defensa. El Nàstic, això sí, vivia lluny de l’àrea contrària. Fran Carbia ha tingut l’opció de desfer l’empat amb una jugada aïllada, després d’emportar-se la pilota a empentes i rodolons. El Cornellà ha fet l’intent també de marcar el segon, i ha generat cert perill aprofitant pèrdues de pilota del Nàstic en zones compromeses. Dorca ha disposat d’una ocasió clara pels locals amb una centrada que s’ha anat enverinant i ha topat amb el pal.

A sis minuts pel final, s’ha produït el darrer canvi al Nàstic. Carbia ha deixat el seu lloc per l’entrada de Lupu. Malgrat jugar amb un menys, el Nàstic ha tingut opcions reals d’avançar-se novament en el marcador, jugant amb valentia a camp contrari.

Ja en temps afegit, Carlos Albarrán ha comès una falta lateral molt propera a la línia de l’àrea. I en aquesta acció ha arribat el 2-1 i s’ha engrandit la polèmica. La pilota ha quedat morta a l’interior de la petita, i quan semblava que Suárez ja l’havia capturat, ha aparegut Pol Moreno per anotar el segon (2-1, 92′) amb una possible falta inclosa sobre el porter asturià. Els jugadors i tota la banqueta del Nàstic han protestat enèrgicament aquesta acció.

El duel ha finalitzat al Nou Municipal amb mal regust. L’empat del Barça B a Badalona no ha apartat el Nàstic del lideratge, que tanca la primera fase al capdamunt de la taula i ja es prepara per inciar la fase d’ascens.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P